Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Webinar: Lyst til ledelse – er det også noget for dig?

Synes du, det er sjovt og meningsfuldt at være med til at se ting ske? Være med til at sætte retning og få beslutninger implementeret? Det kan være som koordinator eller som projektleder, eller måske som teamleder eller mellemleder. Fælles for dig og mange andre er, at du er fagligt funderet, og at du er valgt til dit job ud fra dine faglige resultater. Men hvordan griber du det an, hvis du har lyst til at arbejde med ledelse?

Der er et kvantespring fra at være fagspecialist til at blive leder. Som leder skal du skifte fra selv at levere de faglige resultater og slippe kontrollen til at motivere dine medarbejdere for sammen at nå fastlagte mål.

På dette webinar vil Marianne Løwe, erhvervspsykolog med speciale i ledelse og organisering, give dig input og inspiration til, hvordan du kan tage det næste skridt.

På webinaret kommer Marianne ind på:

  • Lederrollen og identiteten som leder - fordele og ulemper
  • Motivation. Kan jeg? Vil jeg? Og tror jeg, at jeg kan lære det?
  • Fra kollega til leder – ting du skal være opmærksom på, når du skifter titel – muligheder og dilemmaer
  • Kompetenceoversigt og afdækning af dine styrker og udviklingsområder som leder
  • Redskaber til afklaring af "dit nuværende job og rolle" og karrieremuligheder fremadrettet.

Marianne Løwe

Oplægsholder er Marianne Løwe, uddannet erhvervspsykolog og specialiseret inden for HR, ledelse, organisation og læring. Marianne har mere end 25 års erfaring med lederudvikling, undervisning, proceskonsultation og rådgivning.

Værter ved webinaret er Lone Rosendal, specialkonsulent, og Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig, begge fra Forbundet Kultur og Information.

Målgruppe: Webinaret er for dig, der måske overvejer en lederrolle, for dig, der allerede har lidt eller noget ledelse i din stilling og som godt kunne tænke sig større ansvar på sigt - eller for dig, som blot er nysgerrig på emnet.

Webinaret er åbent for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information. Det er gratis at deltage.

Arrangør: Forbundet Kultur og Information.


Sådan deltager du i webinaret:
Du deltager via din computer eller via en tablet eller smartphone.

Deltager du via PC eller Mac, skal du have installeret Adobe Connect appen. Hent appen til PC her og hent appen til Mac her.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect appen via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Det er vigtigt, at du deltager live i webinaret, så du har mulighed for at påvirke, hvad der sker undervejs! Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos Forbundet Kultur og Information er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par høretelefoner og endelig en nogenlund

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 21. januar 2021

09.00 - 10.30

Sted Online

Tilmeldingsfrist

17. januar 2021

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer