Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Onlinekursus: Records Manager - videregående

Records management er et område i rivende udvikling. Inden for det sidste års tid er records management for alvor kommet i fokus i mange offentlige og private virksomheder blandt andet med baggrund i GDPR, hvor mange vælger at integrere persondatahåndtering og records management. Der er desuden publiceret flere helt nye standarder i ISO 30300-serien, mens andre standarder er blevet opdateret.

På denne online kursusdag bliver du opdateret omkring de sidste nye tiltag inden for ISO 30300-serien, og vi gennemgår ny praksis og trends for de kommende år inden for records management.

Program for kursusdagen:

  • Session 1: Records management status
  • Session 2: ISO 30300-serien nye og opdaterede standarder – hvordan og hvornår kan vi bruge dem?
  • Session 3: Integreret records management, informationssikkerhed og persondatahåndtering
  • Session 4: Trends og et bud på records management frem mod 2022

Kurset vil være baseret på oplæg, dialog og workshop.

Alle deltagere får kursusbevis efter kurset, hvis man har deltaget i undervisningen.

Underviser på kurset: Tine Weirsøe fra Scandinavian Information Audit. Tine har mere end 30 års erfaring med erfaring records og information management fra offentlige og private virksomheder i de nordiske lande, USA, Schweiz, Holland og Italien samt fra ansættelser i Novo Nordisk, på Børsen og i Industrifagene (nu DI). Hun var formand for det danske nationale udvalg bag ISO 15489-familien fra 2000 til 2009 og var fagansvarlig for records management på Master i Informationsforvaltning og Records Management (MIR), Aalborg Universitet og Københavns Universitet, 2012-2018. Tine Weirsøe er også underviser på Forbundet Kultur og Informations "Records Manager"-miniuddannelse.

Målgruppe: Kursusdagen er målrettet dig, som tidligere har deltaget i KI's "Records Manager"-miniuddannelse, og dig, som arbejder professionelt med records-/document management og har brug for faglig opdatering. Kursusdagen er åben for alle interesserede.

Praktisk: Kursusdagen foregår live og online via Microsoft Teams. For at deltage skal du have adgang til en stabil internetforbindelse, gerne en forbindelse, så du f.eks. kan afspille video fra nettet uden forsinkelser. Dernæst har du brug for en computer med et velfungerende webkamera samt et headset med mikrofon, så du har en så god lyd som muligt. Så kan vi bedst muligt se og høre hinanden, når vi har undervisning!

Deltagerpriser:

  • Pris for medlemmer af Forbundet Kultur og Information: 995 kr.
  • Pris for ledige medlemmer og studentermedlemmer af Forbundet Kultur og Information: 295 kr. (begrænset antal pladser)
  • Pris for ikke-medlemmer: 1.995 kr.

Priserne inkluderer hel dags undervisning samt adgang til kursusmaterialer via vores Learning Management System, Learn.

Når du deltager i kurset, giver du tilladelse til at blive oprettet som bruger på learn.bf.dk for at kunne få adgang til kursusmaterialer. På learn.bf.dk bliver du oprettet med navn og emailadresse.

Din tilmelding er bindende, når tilmeldingsfristen er nået.

OBS!
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig til medlemspris. Hvis du er offentligt ansat, skal du oplyse EAN-nummer ved tilmeldingen - ellers faktureres deltagergebyret til din privatadresse.

Arrangør: Kurset er arrangeret af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med Scandinavian Information Audit.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 18. november 2021

09.00 - 16.00

Sted Online

Tilmeldingsfrist

3. november 2021

Medlem

995,00 kr.

Ledig

295,00 kr.

Studerende

295,00 kr.

Pris for andre

1.995,00 kr.