Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

TRtirsdag webinar: Rekruttering og fastholdelse af SoMe-generationen

Hvordan motiverer vi en krævende, selviscenesat, zappende, følsom SoMe-generation?

Anne-Marie Dahl
© Anne-Marie Dahl

SoMe-generationen er opvokset i en individualistisk digital tid med ufatteligt mange drømmebilleder i medierne og et overflødighedshorn af muligheder og valg omkring forbrug, uddannelse, sociale medier og streaming-tjenester og forventer selv at kunne sætte scenen, også når de indtager arbejdsmarkedet.

Hvordan motiverer vi en krævende, selviscenesat, zappende, følsom SoMe-generation, der måske indimellem bliver blæst omkuld af alle de valg, de skal forholde sig til?

Som TR har du en rolle i MED/SU, hvor I kan sætte rekruttering og fastholdelse af SoME-generationen på dagsorden.

En udfordring på arbejdspladsen er også at fastholde det gode kollegaskab generationer imellem. Anne-Marie Dahl vil komme med input til, hvordan en arbejdsplads kan håndtere de forskellige udfordringer op.

Oplægsholder

Anne-Marie Dahl er fremtidsforsker og driver sin egen virksomhed Futuria. Hun er uddannet cand.scient.pol. med sidefag i psykologi og har 20 års erfaring i at arbejde med fremtidsscenarier og strategiske processer.

Anne-Marie Dahl er blandt andet forfatter til bogen ”Popstars-generationen – nutidens unge, fremtidens arbejdskraft”, der udkom i 2010. Siden har hun holdt et utal af foredrag og workshop på uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, der møder de unge som nye medarbejdere eller elever - og ind imellem også for de unge selv.

Mødeform

Mødet afholdes online over værktøjet Zoom. 

Målgruppe

Mødet er forbeholdt tillidsvalgte (TR, TRS, AMR) i KI, DM, FAOD, DP, DD, JA og KF. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 19. januar 2021

08.30 - 10.00

Sted Online

Tilmeldingsfrist

13. januar 2021

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer