Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Webinar: Skriv bedre – vil du imponere eller kommunikere?

Vil du imponere, skal du skrive abstrakt og indviklet. Vil du kommunikere, skal du skrive konkret og enkelt. Lær hvordan du med forholdsvis enkle sproglige virkemidler får lettet din tekst, så den bliver læsevenlig og forståelig.

Kender du det? Du får skrevet et par linjer, men de er ikke helt, som du vil have dem. Pludselig får du en idé, men neej, det er vist ikke noget alligevel. Sådan fortsætter det. Måske giver du op – måske får du med møje og besvær kæmpet dig igennem dispositionen punkt for punkt. Denne logiske måde er ikke hensigtsmæssig. Den dræber dine ideer, inden du overhovedet er kommet i gang. Der er en anden måde at gribe processen på, nemlig via vekseltænkning.

På webinaret kommer vi bl.a. ind på:

  • Fra idé til færdig tekst – brug vekseltænkning.
  • Giv din tekst et sprogligt serviceeftersyn.
  • Når teksten skal have kant.

Du får også tips om brugen af værdiladende ord kontra neutrale ord og hører bl.a. om den stærke åbning og den stærke afslutning i din tekst.

Få en række værktøjer og gode råd til dig, som gerne vil blive bedre til at kommunikere på skrift.

Kirsten Andersen

Oplægsholder er Kirsten Andersen, Mnemosyne Kurser og Forlag. Kirsten er selvstændig konsulent og medforfatter til en lang række bøger, herunder "Præsentationer der fænger – få dit budskab igennem", "Præsentationer der fænger – visuelle virkemidler" samt ”Præsentationsteknik – Hvordan tryllebinder jeg mine tilhørere?”.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Forbundet Kultur og Information.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information. Det er gratis at deltage.

Arrangør: Webinaret er arrangeret af Forbundet Kultur og Information.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Det er vigtigt, at du deltager live i webinaret, så du har mulighed for at påvirke, hvad der sker undervejs! Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos Forbundet Kultur og Information er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 28. maj 2020

09.00 - 10.00

Sted Online

Tilmeldingsfrist

26. maj 2020

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer