Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Gå-hjem-møde: Lønforhandling kan læres (Aalborg) - UDSKUDT

Mange er nervøse for at forhandle deres egen løn. De bryder sig ikke om at skulle sidde foran chefen og argumentere for, hvorfor de er mere værd. Eller de er i tvivl om, hvad man overhovedet skal sige. Så er det nemmere at lade være.


På grund af Corona-krisen er gå-hjem-mødet udskudt til senere. Ny dato vil blive meldt ud, så snart det er fastlagt. Allerede tilmeldte får direkte besked.
Med venlig hilsen Forbundet Kultur og Information.


Passivitet er imidlertid en dårlig strategi, for pengene fordeles i stor grad til dem, der beder om dem. Og det behøver ikke være en dårlig oplevelse at tage en lønforhandling. Forhandling er en slags samtale, hvor der er regler og ritualer, som sagtens kan læres.

Solveig SchmidtOplægsholderen er journalist Solveig Schmidt, som i flere år har arbejdet som forhandler. Hun vil afdække forhandlingens mysterier og give deltagerne konkrete og praktiske redskaber, som klæder dem på til selv at forberede og gennemføre en forhandling.

Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Der vil blive serveret sandwich og vand/kaffe/te.

Målgruppe: Privatansatte medlemmer, der selv forhandler løn.

Deltagergebyr: Det er gratis for medlemmer at deltage.

Arrangør: Arrangementet afholdes af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med en række andre akademikerorganisationer.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 15. april 2020

17.30 - 20.30

Sted Aalborg City Gymnasium

På sporet 4
9000 Aalborg
DNK

Tilmeldingsfrist

8. april 2020

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer