Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Webinar: TR-Tirsdag: Feedback - kunsten at kommunikere og spille hinanden bedre

Hvad er feedback? Hvordan giver og modtager du feedback? Og hvordan kan du som TR bidrage til at skabe en god feedback-kultur?


TR-tirsdag afholdes denne gang som webinar i stedet for som morgenmøde pga. corona-krisen.


I en god feedback-kultur er feedback uformelt og uhøjtideligt men værdsat. Det handler om at opbygge vaner, hvor det er naturligt at fortælle, når noget virker og når noget kan gøres bedre. Både kolleger imellem og mellem ledere og medarbejdere. Og ikke mindst hos den nye generation af medarbejdere – de såkaldte millennials eller generation Y – som forventer hyppigere og mere feedback end den ældre generation er vant til. Og bliver frustrerede hvis den udebliver.

Feedback handler om at skabe nye handlinger og hverdagsrutiner. Som TR er det dig, der kan tage temperaturen på din arbejdsplads kultur – er feedbacken altid konstruktiv? Ligger der skjult mobning eller kritik pakket ind i ’feedback’? Og hvordan tager du emnet op? I oplægget kommer vi ind på:

  • Hvad der skaber en god feedback-kultur og hvad der ikke gør
  • Metoder til at udøve konstruktivt feedback med fokus på modtageren

Der bliver også plads til diskussion af metoder, udfordringer og til videndeling omkring TR-mæssige problemstillinger. Du går hjem med inspiration, konkrete værktøjer og metoder til, hvordan du selv kan være med til at understøtte en kultur, hvor feedback understøtter læring og et godt arbejdsmiljø.

Carina Heckscher (foto: Mathilde Schmidt)Oplægsholder er Carina Heckscher. Carina brænder for at sætte mennesket i fokus. Som inspirator fokuserer hun på, hvordan man igennem autenticitet, dialog og fællesskab kan skabe en sund fællesskabskultur. Siden 2011 har Carina været professionel foredragsholder og er forfatter til 6 bøger hvoraf den seneste er ‘Konstruktiv FEEDBACK-KULTUR - kommunikation der spiller hinanden bedre! Omdrejningspunkt for alle Carinas foredrag og bøger er, at skabe stærke relationer og værdiskabende vidensdeling. Du kan læse og høre mere om Carina Heckscher på www.icheck.dk og www.feedback-kultur.dk.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Forbundet Kultur og Information.

Målgruppe: Webinaret er forbeholdt Forbundet Kultur og Informations tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

Pris: Det er gratis at deltage.

Arrangør: Forbundet Kultur og Information i samarbejde med ATO, DDD, DM, DP, FAOD og JA.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Det er vigtigt, at du deltager live i webinaret, så du har mulighed for at påvirke, hvad der sker undervejs! Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Dette webinar bliver ikke optaget!


Hvad er et webinar?
Et webinar hos Forbundet Kultur og Information er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 2. juni 2020

09.00 - 10.30

Sted Online

Tilmeldingsfrist

28. maj 2020

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer