Gå til sidens indhold

Webinar: Bliv klogere på pension som tillidsrepræsentant

Pension er en vigtig del af overenskomsten, og det er derfor relevant, at du som tillidsrepræsentant er klædt bedst muligt på til at sikre, at dine kollegaer får mest muligt ud af deres pensionsordning.

På dette webinar vil du få indsigt, der kan hjælpe dig i rollen som sparringspartner, så det bliver lettere for dig at vejlede og finde svar på de mest basale spørgsmål i forhold til dine kollegaers pensionsordning.

Formålet med webinaret er ikke, at du skal blive pensionsekspert, men det skal styrke værdien af det faglige arbejde, du udfører som tillidsrepræsentant i dagligdagen, yderligere.

På webinaret - der er relevant for alle, uanset hvor pensionsordningen er etableret - vil  Juridisk chef fra Maskinmestrenes Forening Søren Nim Larsen samt fællestillidsrepræsentant fra Carlsberg Peter Petersen fortælle om deres erfaringer med at hjælpe kolleger – specielt når det drejer sig om pension.

Webinarerne er bl.a. henvendt til tillidsrepræsentanter og andre, der kan have glæde af at blive opdateret på viden om pension og andre relevante emner, der kan være med til at hjælpe kolleger i dagligdagen.

Praktisk info

  • Varigheden er ca. 30 min.
  • Webinaret afholdes 19. februar 2020 kl. 08.30
  • Spørgsmål kan stilles inden og under webinaret

Du bedes senest den 18. februar tilmelde dig her på https://axion.wufoo.com/forms/tilmelding, og der kan du også stille spørgsmål til indholdet på webinaret mv.” 

Udover ovenstående webinar planlægges der følgende webinarer:

  • Marts/april: Webinar om afkast, risiko og valg af investeringsprofil – med deltagelse af bl.a. Carsten Holdum
  • April ultimo: Alternative investeringer – grøn profil

Tidligere afholdte webinarer kan ses på dette link: https://pfa.dk/companies/kollegahjaelp/pfa-kurser/

Målgruppe: Bibliotekarforbundets tillidsrepræsentanter

Deltagerpris: Det er gratis at deltage

 

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 19. februar 2020

08.30 - 09.00

Sted

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer