Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Fagligt Landsmøde Online 2021: Fremtidens kompetencer

Hvilke kompetencer bliver der brug for i fremtiden? Hvilke kompetencer får Danmark brug for - og hvad kan vi som KI’ere levere? Forbundet Kultur og Informations Fagligt Landsmøde går online onsdag den 21. april til fredag den 23. april 2021.

Tilmelder du dig senest søndag den 11. april 2021, sender vi dig med posten en 'Goodiebag' med lidt sødt og godt at spise, mens du er til online landsmøde!

På grund af corona-situationen er det desværre ikke muligt at samles til en fysisk konference i øjeblikket. Fagligt Landsmøde afholdes derfor virtuelt, så vi kan være sammen online og gøre hinanden dygtigere. Konferencen afholdes på Brella-platformen, hvor du både vil kunne deltage i oplæg og i gruppediskussioner og vil kunne netværke 1-til-1 med andre medlemmer.

Fagligt Landsmøde Online 2021 bliver afholdt over tre dage:

  • Onsdag og torsdag den 21.-22. april 2021, begge dage fra kl. 15 til kl. 17.
  • Fredag den 23. april 2021 fra kl. 10 til kl. 16.30

Konferencen er åben for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information, og det er gratis at deltage.

Oplæggene på Fagligt Landsmøde Online bliver optaget, så der er mulighed for at se dem bagefter. I første omgang bliver de tilgængelige på den konferenceplatform, hvor landsmødet finder sted - den får du adgang til, hvis du er tilmeldt. Det er planen, at optagelserne på senere tidspunkt også bliver tilgængelige for medlemmer her på kulturoginformation.dk.