Gå til sidens indhold

Derfor skal du være medlem i Pensionistgruppen

Gået ud af arbejdslivet? Så gå ind i Forbundet Kultur og Informations Pensionistgruppe

Hvorfor?

Fordi du her møder mennesker, som er lige så interesserede i at vedligeholde og udvide kendskabet til bibliotekerne og andre kulturelle institutioner, som du er.

Du får mulighed for at besøge egne af landet, som du måske ikke har det store kendskab til, og som kan åbne op for nye fortolkninger af kulturbegrebet. Både ved besøg af en dags varighed eller ved deltagelse i gruppens årlige Sensommertur på tre dage. Vi forsøger at dække hele landet med endagsture. I Jylland har vi f.eks. besøgt Tirpitz og Vester Mølle. I Aarhus kom vi i højden, da vi besøgte Dokk1, og i Aalborg kom vi i dybden, da vi så ruinerne af Gråbrødrekloster fra 1250 med adgang fra den travle Algade.

Vi har besøgt smukt beliggende biblioteker i Middelfart, i Odense og på Sjælland, har vi haft en tur til Gilleleje by og bibliotek, Roskilde Bibliotek og Patientbiblioteket på Sct. Hans.

I København har vi besøgt Det Kgl. Bibliotek, været en tur i tårnet på Christiansborg, en rundtur i FN Byen, og set Musikkonservatoriets bibliotek og museum. Dette er blot et udpluk, listen kunne være meget længere.

Alle besøg har været med gode, vidende omvisere.

Vores sensommertur på tre dage er de seneste år gået til Sønderjylland, Vestjylland, Fyn og Bornholm. Alle ture har været indholdsrige, oplysende, og med gode, hyggelige aftener.  

Lyder det fristende så oprethold dit medlemskab af Forbundet Kultur og Information til en pris af 185, -kr. pr. kvartal, og du modtager fortsat Perspektiv, samt får mulighed for at modtage vejledning f.eks. vedrørende dine pensionsforhold.

Så velkommen i Pensionistgruppen – vi ser frem til at møde dig.