Urafstemning

Valg til Forbundet Kultur og Informations hovedbestyrelse

Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

26. november 2021

Nu kan ansatte skulle vise coronapas

De statsansatte skal nu forberede sig på at forevise coronapas på arbejdspladsen. Også i kommuner, regioner og på private arbejdspladser kan der komme krav om fremvisning af coronapas.

Læs mere
24. november 2021

Hovedbestyrelsesvalget er afgjort

Valget til Forbundet Kultur og Informations hovedbestyrelse er afsluttet, og de ti bestyrelsesmedlemmer for næste periode er fundet.

Læs mere
23. november 2021

KI i pressen: Hver fjerde dansker sakker bagud digitalt

Projektet Algoritmer, Data og Demokrati har kortlagt danskernes digitale kompetencer. Kortlægningen viser, at en stor gruppe danskere oplever udfordringer i hverdagen som følge af digitalisering. Det billede genkender KI’s formand Tine Segel, der er citeret i Politikens dækning af konferencen om danskernes digitale hverdag.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

18. december 2020

Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

Læs mere
16. december 2020

Relationer endnu vigtigere i krisetid

Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

Læs mere
09. december 2020

Kulturaftryk på finanslov 2021

Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve