Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

21. januar 2021

Ledelse på distancen

Langt de fleste, der arbejder under coronakrisen, er udfordrede af de nye vilkår. Det gælder også ledere, som har et ekstra ansvar for at skabe sammenhængskraft.

Læs mere
21. januar 2021

KL bidrager med stærkt biblioteksudspil

Kommunalbestyrelserne skal debattere bibliotekernes værdi og sætte politisk retning for bibliotekerne, lyder opfordringen fra KL, der i et debatoplæg peger på den store værdi, bibliotekerne har for lokalsamfundene.

Læs mere
19. januar 2021

Webinarer om forbedret pensionsordning hos PFA

Få overblik over en række forbedringer i pensionsordningen hos PFA ved at deltage i et webinar i februar.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

18. december 2020

Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

Læs mere
16. december 2020

Relationer endnu vigtigere i krisetid

Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

Læs mere
09. december 2020

Kulturaftryk på finanslov 2021

Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve