Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

27. september 2021

Kom til digital lancering af Biblioteker i bevægelse

Den 27. oktober afholdes et online event, hvor resultaterne af arbejdet med projektet Biblioteker i Bevægelse bliver fremlagt. Projektet skal ruste biblioteksansatte med kompetencer, der imødekommer udviklingen på biblioteksområdet.

Læs mere
27. september 2021

Godtgørelse til gravide, der har fået afslag på dækning af gener

Du kan være berettiget til en godtgørelse, hvis du som kunde hos PFA har fået afslag på dækning af gener som følge af graviditet. Derfor opfordrer KI til at kontakte PFA, hvis de ikke allerede har taget kontakt til dig.

Læs mere
24. september 2021

KI I pressen: Husk biblioteket under kommunalvalget

KI’s formand Tine Segel markerer sig i øjeblikket med debatindlæg i flere medier for at sætte kulturpolitik og biblioteker på dagsordenen op til kommunalvalget.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

18. december 2020

Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

Læs mere
16. december 2020

Relationer endnu vigtigere i krisetid

Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

Læs mere
09. december 2020

Kulturaftryk på finanslov 2021

Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve