Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

02. april 2020

Sådan har Corona påvirket medlemmerne

Generelt er langt de fleste udfordringer i forbindelse med Corona løst lokalt, konstaterer Forbundet Kultur og Informations konsulenter, der følger udviklingen tæt.

Læs mere
02. april 2020

Tvunget til at tænke digitalt

Bibliotekar ved Odder Bibliotek - og en del af Biblioteksvagten - Gitte Buur Rasmussen arbejder på højtryk for at betjene borgerne digitalt. Det er hårdt at undvære den daglige kontakt med kolleger og borgere, men det er også en god øvelse at være tvunget til at tænke det digitale først, mener hun.

Læs mere
01. april 2020

Hilsen fra formanden: Mens vi venter på genåbningen

Vi må ikke glemme, at der også i kulturlivet hentes kapital til vores liv og samfund – åndeligt såvel som økonomisk, skriver formand Tine Segel i en hilsen til medlemmerne.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

03. april 2020

Fra udviklingspulje til lokal kulturstøtte

Årets udviklingspulje på 13 millioner kroner bør bruges til at få gang i kulturelle aktiviteter på bibliotekerne efter krisen og dermed understøtte trængte kunstnere og forfattere. Sådan lyder opfordringen fra Danmarks Biblioteksforenings forretningsudvalg i til kulturministeren.

Læs mere
03. april 2020

Efterregning på digitale udlån

Mange biblioteker har hævet loftet for digitale udlån. I Odense er ekstraudgiften pt. cirka 400.000 kroner pr. måned. Rådmand i Odense Jane Jegind (V) håber, at landets kommunalbestyrelser og Folketinget kan se, at det er en regning, der skal betales i fællesskab, og at flere får øje på kultur som afgørende også i kriser.

Læs mere
02. april 2020

Allerød Biblioteker pakkede nødbibliotek til Den Kongelige Livgarde

I kølvandet på udbruddet af Corona i Danmark blev Den Kongelige Livgarde isoleret på kasernerne. Derfor bad soldaterne om hjælp til at få tiden til at gå, og her stod Allerød Biblioteker klar.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve