Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

01. december 2022

KI afholder ekstraordinær generalforsamling  

KI’s hovedbestyrelse godkender fusionsaftale med DM og beslutter at afholde ekstraordinær generalforsamling lørdag den 4. marts 2023 med efterfølgende urafstemning om fusionsaftalen.

Læs mere
29. november 2022

KI-medlemmer er fortsat gode til at komme i job 

Ledigheden er blandt den laveste i en 10-årig periode.

Læs mere
21. november 2022

KI inviterer til medlemsmøder om fusionsprocessen  

KI inviterer til informations- og dialogmøder om den mulige fusion med formand Tine Segel og medarbejdere fra KI’s sekretariat.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

18. december 2020

Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

Læs mere
16. december 2020

Relationer endnu vigtigere i krisetid

Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

Læs mere
09. december 2020

Kulturaftryk på finanslov 2021

Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve