Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

14. april 2021

Gense debatter og oplæg fra det bibliotekspolitiske topmøde

Vi har brug for bibliotekerne som offentlige rum, hvor borgerne kan få fælles viden og forståelse for, hvorfor man er uenig. Sådan lød en af pointerne i en paneldebat med Vincent Hendricks, Morten Hesseldahl og Marie Østergaard, hvor Tine Segel var moderator.

Læs mere
08. april 2021

Deltag i Fagligt Landsmøde

Hvilke kompetencer bliver der brug for i fremtiden? Forbundet Kultur og Informations Fagligt Landsmøde går online i dagene fra onsdag den 21. april til fredag den 23. april 2021.

Læs mere
07. april 2021

Debatindlæg: Corona forstærker uligheden på ungdomsuddannelserne

Corona forstærker uligheden på ungdomsuddannelserne, sådan skriver formand for GAEB, Marianne Bech Andersen og formand i Forbundet Kultur og Information, Tine Segel.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

18. december 2020

Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

Læs mere
16. december 2020

Relationer endnu vigtigere i krisetid

Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

Læs mere
09. december 2020

Kulturaftryk på finanslov 2021

Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve