Gå til sidens indhold

Vil du have erfaring til CV’et med bl.a. events, kommunikation og marketing? Så bliv KI-studenterambassadør!

Som KI-ambassadør på dit studiested er du med til at skabe og styrke sociale og faglige fællesskaber for dig og dine medstuderende, og du får direkte indflydelse på din fagforening.

KI's ambassadører på SDU i Kolding på besøg i sekretariatet på Frederiksberg. Arkivfoto.

Som studenterambassadør repræsenterer du KI på dit studiested, hvor du er med til at videreformidle hvad KI kan gøre for jer som studerende. 

Hvorfor blive studenterambassadør?

  • Du kan få økonomiske midler til at afholde arrangementer på dit studie eller på tværs af studier – og kan dermed få erfaring til CV’et med fx events, projektledelse og marketing.
  • Du får frie rammer til at forfølge dine ideer, selvfølgelig med mulighed for løbende sparring og idéudvikling med din KI-kontaktperson.
  • Du får mulighed for at komme med dine input til din fagforening, som vi er lydhøre over for – og tager med videre i vores arbejde.
  • Du får mulighed for at skrive artikler til KI’s medier, herunder vores fagmagasin perspektiv.

Marie Lensch har været KI-ambassadør i tre år og fortæller:

 »Som ambassadør er jeg bindeled mellem de studerende og fagforeningen. Jeg varetager interesser for de studerende og er med til at sørge for, at de kommer på dagsordenen. Som ambassadør skaber vi netværk studerende imellem og er med til at styrke de studerendes faglighed og sociale fællesskab uden for studiet«.

På SDU har vi et fantastisk ambassadørnetværk som bl.a. afvikler spilleaftener, LinkedIn-kurser, workshops og andre sjove og lærerige arrangementer. De vil meget gerne sparre med dig om hvordan du kommer i gang.