Gå til sidens indhold

KI’s formand til nye studerende: Tro på den gode fremtid

Start dit studie med åbenhed og nysgerrighed, tro på den gode fremtid, og brug KI, når du har spørgsmål til arbejdsmarkedet, karrieremuligheder eller din ansøgning. Det er KI formand Tine Segels budskab til dig, der er ny studerende.

Arkivfoto

Som formand for Forbundet Kultur og Information arbejder jeg med at være opmærksom på, hvordan de studerende har det, og mit fokus ligger i de studerendes vilkår, studiemiljø, faglige kompetencer og mulige karriereveje, både undervejs i studieforløbet og når de er færdiguddannede. I KI’s hovedbestyrelse tager vi vores studentermedlemmer seriøst. Derfor er der givet en plads til en studerende i bestyrelsen. Dermed har man, som studentermedlem, en repræsentant som indgår med samme stemme som resten af bestyrelsen. Og som studentermedlem har du har desuden stemmeret ved vores valghandlinger.

Som studerende gjorde jeg selv brug af forbundet, da jeg skulle finde min karrierevej
Tine Segel

 

Som formand synes jeg, at et fagforeningsmedlemskab for studerende er vigtigt, når du har brug for sparring og rådgivning i alle livets aspekter. Som studerende gjorde jeg selv brug af forbundet, da jeg skulle finde min karrierevej og forstå og formidle min faglige bredde i det arbejdsmarked, som min uddannelse appellerede til.

Man ved aldrig, hvornår en jobmulighed opstår, og derfor er det en fordel at have et godt netværk og et fællesskab af mennesker med de samme interesser og faglige kompetencer som en selv. Hos KI ønsker vi at bygge bro mellem studerende og arbejdsmarkedet, og derfor er mit budskab til jer nye studerende: Husk at brug KI, når I ønsker at mødes om et fagligt netværk, fællesskab eller arrangement, KI hjælper gerne med facilitering. Husk at brug KI når du har søgt job, og skal have gennemlæst din kontrakt. Og husk at brug KI, når du skal finde ud af hvad du gerne vil være. Vores medlemmer vil altid gerne dele ud af deres erfaringer til jer studerende.

Tillykke med at I nu skal i gang med jeres studie, glæd jer til nogle spændende, lærerige og hårde år, og mød dem med åbenhed og nysgerrighed – I skal nok klare det.

 

Fortalt til studenterkonsulent Celine de Alba Clemmensen