Gå til sidens indhold

Medlemsfordele

Husk at gøre brug af dine medlemsfordele under studiet. Se 5 af dem herunder.

1. Kom til flere jobsamtaler. Få feedback på dit CV og din ansøgning
Når du får læst dit ansøgningsmateriale igennem af en ekspert, som ikke er din kæreste eller bedste veninde, og får lavet et skarpt CV og en gennemarbejdet ansøgning, er der større chance for at du kommer hurtigere i job – og at du lander dit første job.


2. Få tryghed i arbejdslivet og bliv ansat på de bedst mulige vilkår
Brug os til at sparre om hvad du skal have i løn og få din kontrakt læst igennem, inden du skriver under. Vores jurister kan hjælpe dig til at undgå at blive ansat på uretfærdige eller ulovlige vilkår, og hjælpe dig til at få den løn du fortjener.


3. Bliv klædt på til arbejdsmarkedet. 
Få viden om arbejdsmarkedet, inden du skal ud og søge dit første job. Så undgår du at stå som nyuddannet kun med teoretisk viden og et eksamensbevis i hånden – i stedet vil du fremstå kompetent og kunne byde ind med de tendenser, der rører på sig ude på arbejdspladserne i den virkelige verden. Hold dig orienteret i fagmagasinet, nyhedsbreve og deltag i alle de gratis webinarer, kurser og arrangementer, som KI afholder.

Perspektiv, KI's fagmagasin om digitale tendenser, kultur, sociale medier, biblioteker, arbejdsliv og formidling, udkommer 9 gange om året i din postkasse. Du kan også finde Perspektiv i App Store eller Google Play.

4. Billige forsikringer og lønkonto. Saml det hele ét sted
Som studentermedlem har du ud over diverse ydelser og fordele relateret til dit arbejdsliv også adgang til billige forsikringer (fx indbo og ulykke) hos Tryg og en fordelagtig studie/lønkonto hos Lån & Spar. Dit fagforeningsmedlemskab giver dig altså en samlet pakke. Brug den – så slipper du for at gå flere steder hen.

5. Få indflydelse. Brug din stemme og bliv hørt!
Har du holdninger og noget, du gerne vil have ændret, så brug din stemme til at gøre en forskel. At opnå indflydelse ved at organisere sig med fagfæller er hele grundtanken bag vores fagforeninger. Derfor er der masser muligheder: Du kan blive studenterambassadør og blive bindeled mellem dit studiested og KI. Du kan stille op som medlem af KI’s hovedbestyrelse, i en af ansættelsesgruppernes bestyrelser (grupper for hhv. privatansatte og statsansatte i KI) eller blive aktiv i en faggruppe/fagligt netværk. Du kan også sende et læserbrev ind til fagmagasinet, og bliv læst af dine fagfæller. Og husk at møde op til generalforsamlingen, som bliver afholdt hvert tredje år!

  • Tidligere studerende: Du kan få stort udbytte af at være medlem

    Alia Tornak, tidligere studerende på KU, nu færdiguddannet:

    »Det er fedt, at det både er en fagforening, som er der, når du kommer ud på den anden side af studiet på arbejdsmarkedet, så du er sikret, men at du undervejs i studiet også kan komme til relevante arrangementer. Det hjælper én helt vildt at kende udviklingen i faget, og hvordan arbejdsmarkedet ser ud, og at kunne få kurser i mere konkrete værktøjer. Som nyt studentermedlem valgte jeg også at blive studenterambassadør for forbundet. Man kan virkelig få stort udbytte af at være studentermedlem, hvis man er opsøgende.«