Gå til sidens indhold

Medlemsfordele

Bliv klædt på til arbejdsmarkedet allerede mens du studerer og få rabat på forsikringer.

 • Kom til flere jobsamtaler - få feedback på dit CV og din ansøgning

  Når du får læst dit ansøgningsmateriale igennem af en ekspert, som ikke er din kæreste eller bedste veninde, og får lavet et skarpt CV og en gennemarbejdet ansøgning, er der større chance for at du kommer hurtigere i job – både under studiet og når du skal have dit første job som nyuddannet.

 • Få tryghed i arbejdslivet og bliv ansat på ordentlige vilkår

  Brug os til at sparre om hvad du skal have i løn og få din kontrakt læst igennem, inden du skriver under. Vores jurister kan hjælpe dig til at undgå at blive ansat på uretfærdige eller ulovlige vilkår, og hjælpe dig til at få den løn du fortjener - også i studiejob.

 • Bliv klædt på til arbejdsmarkedet 

  Få viden om arbejdsmarkedet, inden du skal ud og søge dit første job. Så undgår du at stå som nyuddannet kun med teoretisk viden og et eksamensbevis i hånden – i stedet vil du fremstå kompetent og kunne byde ind med de tendenser, der rører på sig ude på arbejdspladserne i den virkelige verden. Hold dig orienteret i fagmagasinet, nyhedsbreve og deltag i alle de gratis webinarer, kurser og arrangementer, som KI afholder.

  Perspektiv, KI's fagmagasin om digitale tendenser, kultur, sociale medier, biblioteker, arbejdsliv og formidling, udkommer 9 gange om året i din postkasse. Du kan også finde Perspektiv i App Store eller Google Play.

 • Billige forsikringer og lønkonto. Saml det hele ét sted

  Som studentermedlem har du også adgang til billige forsikringer (fx indbo og ulykke) hos Tryg og en fordelagtig studie/lønkonto hos Lån & Spar. Dit fagforeningsmedlemskab giver dig altså en samlet pakke. Brug den – så slipper du for at gå flere steder hen.

 • Har du en holdning til dit fag? Få indflydelse!

  Har du holdninger og noget, du gerne vil have ændret, så brug din stemme til at gøre en forskel. At opnå indflydelse ved at organisere sig med fagfæller er hele grundtanken bag vores fagforeninger. Derfor er der masser muligheder: Du kan blive studenterambassadør og blive bindeled mellem dit studiested og KI. Du kan stille op som medlem af KI’s hovedbestyrelse, i en af ansættelsesgruppernes bestyrelser (grupper for hhv. privatansatte og statsansatte i KI) eller blive aktiv i en faggruppe/fagligt netværk. Du kan også sende et læserbrev ind til fagmagasinet, og bliv læst af dine fagfæller. Og husk at møde op til generalforsamlingen, som bliver afholdt hvert tredje år!