Gå til sidens indhold

KI-studenterambassadører

Vil du være med til at skabe og styrke sociale og faglige fællesskaber for dig og dine medstuderende? Og vil du have direkte indflydelse på din fagforening? Så bliv KI-ambassadør på dit studiested eller en del af et eksisterende KI-ambassadørnetværk!

Forbundet Kultur og Information har pt. aktive ambassadører på SDU. Derfor har du mulighed for at starte dit eget ambassadørnetværk op som KI-ambassadør på KU, ITU, AU, AAU, RUC eller CBS.

 • Ambassadørnetværk på SDU

  KI har et fantastisk ambassadørnetværk på SDU i Kolding, som arbejder for at gøre studielivet sjovere. De arrangerer sociale events, fx fysiske og online spilleaftener, og workshops om fx LinkedIn og det gode CV.

  Vil du være en del af netværket på SDU?

  Interview med Marie i Perspektiv: "Studenterambassadører gør fagforeningen relevant"

 • Hvorfor blive studenterambassadør?

  Du får frie rammer til at forfølge dine ideer, selvfølgelig med mulighed for løbende sparring og idéudvikling med din KI-kontaktperson.

  Få erfaring med event management/projektledelse. 
  Du får økonomiske midler til at afholde arrangementer på dit studie eller på tværs af studier. Er der nogle faglige eller sociale aktiviteter, du savner på dit studiested?

  Indflydelse på din fagforening.
  Vi er lydhøre over for dine input – og tager dem med i vores arbejde.

  Skriv og bliv læst.
  Du får mulighed for at skrive artikler til KI’s medier, herunder vores fagmagasin Perspektiv.

 • Hvad laver en ambassadør?

  Du repræsenterer KI på dit studie, og bidrager til at formidle hvad et KI-studentermedlemskab kan gøre for dine medstuderende.

  Ambassadørnetværkene er baseret på frivillighed og er selvkørende – med løbende sparring fra KI – og der er ingen forventninger til et specifikt aktivitetsniveau eller konkrete tiltag.

  Marie Lensch har været KI-ambassadør i tre år og fortæller:

   »Som ambassadør er jeg bindeled mellem de studerende og fagforeningen. Jeg varetager interesser for de studerende og er med til at sørge for, at de kommer på dagsordenen. Som ambassadør skaber vi netværk studerende imellem og er med til at styrke de studerendes faglighed og sociale fællesskab uden for studiet«.

 • Kan jeg få støtte til studenterarrangementer uden at være ambassadør?

  Ja, det kan du godt. Alle studentermedlemmer af KI kan søge om støtte til studenterarrangementer der er fagligt- eller karriereorienterede eller på anden vis fremmer det gode studieliv. Læs mere under 'Støtte til studentertiltag'.

 • Ja tak, jeg vil gerne vide mere!

  Er du allerede klar til at kaste dig ud i det?

  Eller måske er du lidt i tvivl om, hvorvidt ambassadørskabet er noget for dig – og har spørgsmål til det praktiske og formelle eller hvad der helt præcist forventes af dig?

  Tøv ikke med at kontakte KI’s studenterkonsulent Celine de Alba Clemmensen på cac@kulturoginformation.dk.

  Vi glæder os til at høre fra dig.