Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Derfor er jeg medlem af Forbundet Kultur og Information

To studerende fortæller om, hvorfor de er medlem af Forbundet Kultur og Information. Det handler om indsigt i fagets udvikling, sociale arrangementer og kurser, som giver værktøjer, der kan bruges på arbejdsmarkedet.

Navn: Alia Tornak

Studiested: KU, København

- Som nyt medlem valgte jeg også at blive studenterambassadør for forbundet. Det er fedt, at det både er en fagforening, som er der, når du kommer ud på den anden side af studiet på arbejdsmarkedet, så du er sikret, men at du undervejs i studiet også kan komme til relevante arrangementer. Det hjælper én helt vildt at kende udviklingen i faget, og hvordan arbejdsmarkedet ser ud, og også at kunne få kurser i mere konkrete værktøjer. Det er lærerigt, og man kan virkelig få stort udbytte af at være medlem, hvis man er opsøgende.
 
Navn: Astrid Vestergaard

Studiested: SDU, Kolding

- Jeg får mange ting ud af at være medlem af forbundet. De kan hjælpe, hvis jeg skal søge job, eller hvis der er problemer på ens arbejde. Jeg har ikke selv brugt det endnu, men har veninder, der for eksempel har sendt deres jobansøgning forbi forbundet, før de søgte job. Og så er der alle de gratis arrangementer, som også er virkelig brugbare.