Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Fokus på ansættelsesværdi

Grundstenen til tryghed i dit arbejdsliv, er bevidstheden om, at du er så kompetent, at du altid kan få et andet job. Med stærke faglige kompetencer tager du selv styringen i dit arbejdsliv og din karriere og har større frihed til at træffe de valg, du selv ønsker.

Når du vedligeholder og udvikler dine kompetencer, øger du din ansættelsesværdi og giver dig selv flere muligheder for at skabe en spændende karriere på et arbejdsmarked, hvor kravene til kompetencer og omstillingsparathed stiger.

Sæt ord på kompetencerne
Uanset hvor du arbejder, eller hvad du arbejder med, skal du være godt klædt på til at sælge dine kompetencer til en arbejdsgiver. Du skal forklare, hvad du gør, og hvordan en videreudvikling af dine redskaber eller din viden skaber værdi for virksomheden, og du skal følge med i, hvilke kompetencer virksomhederne efterspørger.

KI's kompetencemodel kan hjælpe med at sætte ord på dine kompetencer og desuden inspirere dig til nye karrieremuligheder.

Få personlig rådgivning
Brug Forbundet Kultur og Information som sparringspartner, når du undersøger din ansættelsesværdi og overvejer dit behov for efteruddannelse. Vores karriererådgiver har stort kendskab til udviklingen på det private arbejdsmarked og kan hjælpe med at pege på muligheder for kompetenceudvikling og guide dig mod brancher og opgaver, som passer netop til dig.

Book en karrieresamtale