Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Akademikernes Jobmatch

Forbundet Kultur og Information samarbejder med Akademikernes med at finde ledige jobs til medlemmerne. Akademikernes render virksomhederne på dørene og matcher medlemmer med ledige job. Vil du have chancen?

Tæt på virksomhederne - der hvor jobbene er
I Akademikernes fokuserer vi på tæt kontakt til erhvervslivet og ved, hvor dine jobmuligheder findes. I vores stadig større netværk af virksomheder og organisationer arbejder vi målrettet på at skabe job til akademikere. Og hvis det gør muligheden for et job større, vejleder vi gerne både virksomhed og kandidat til brug af løntilskud, videnpilotordningen og praktik.

Alle profiler matches
Vi matcher alt fra bibliotekarer, naturvidenskabelige kandidater, IT-uddannede, samfundsvidenskabelige kandidater til djøf'ere og ingeniører. Så hold øje med joblisten på akademikernes.dk, hvor vi løbende annoncerer de ledige job, vi får ind via vores netværk. En del af disse job annonceres kun på joblisten og i den ugentlige nyhedsmail med den aktuelle liste af job til alle ledige medlemmer af Akademikernes. Derfor er antallet af ansøgere ofte meget lavere end ved andre jobopslag - og dermed er din chance for et match høj.

Når det gælder virksomhedspraktik og job med løntilskud, er disse stillinger kvalitetssikret af Akademikernes. Det vil sige, at vi har sikret os, at der er et perspektiv i jobbet. Enten i form af læring eller i form af mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Sådan søger du
Hvis du vil søge et af de ledige job, er du velkommen til at kontakte Akademikernes på akademikernes.dk for yderligere oplysninger eller input.  Ellers fremgår det af det enkelte jobopslag, hvem du skal sende ansøgningen til.

Læg dit cv på akademikerbasen.dk og på LinkedIn. Så har du chancen for et match, hvis der søges på kandidater med dine kompetencer.