Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

A-kasse og dagpenge

Forbundet Kultur og Information samarbejder med Akademikernes A-kasse og henviser dertil i alle spørgsmål om dagpenge, feriedagpenge og efterløn. Medlemskab af Forbundet Kultur og Information giver ikke automatisk medlemskab af en a-kasse.

Hvis du er medlem af en a-kasse kan du modtage dagpenge, hvis du bliver ledig. Forbundet Kultur og Information samarbejder med Akademikernes A-kasse og henviser dertil, hvis du har spørgsmål om dagpenge, rettigheder og pligter vedrørende dagpenge.

Brug a-kassen i din jobsøgning

De akademiske a-kasser kan meget mere end at udbetale dine dagpenge til tiden. De udbyder også karrierecoaching, kurser og workshops både for dig, der er ledig og for dig, der overvejer at søge nye græsgange.

Er du medlem af Forbundet Kultur og Information, men ikke af Akademikernes og ønsker du at deltage i deres kurser eller workshops, så ring til Akadmikernes A-kasse på 33950395 eller skriv på kontakt@aka.dk. Sig at du er medlem af Forbundet Kultur og Information, så kan du deltage uden beregning.

Du er naturligvis fri til at vælge den a-kasse, du vil, og dit medlemskab af Forbundet Kultur og Information er løsrevet dit medlemskab af en a-kasse. Forbundet Kultur og Information vil altid råde medlemmerne til at være medlem af en a-kasse.

Du kan læse meget mere om Akademikernes A-kasse og deres ydelser på deres hjemmeside www.akademikernes.dk