Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold
26. juni 2020

Nye arrangementer for ledere på vej

Sæt kryds i kalenderen allerede nu – en række webinarer og morgenmøder målrettet ledere er på vej i Aarhus, København og online.

Bliv klogere på ledelse med forbundets brede udvalg af arrangementer.

Selvom sommerferien snart er over de fleste, er det en god ide allerede nu at tilmelde sig de arrangementer, der er på bedding for ledere efter ferien. Her er de fire førstkommende arrangementer. Du kan finde dem og mange flere ved at følge med i forbundets kalender.

Skab autentiske og bæredygtige forandringsprocesser

Den 1. September lægger vi ud med et webinar om, hvordan du kan se dine medarbejdere på en ny og anerkendende måde. Vi kigger også på, hvordan du gør svære forandringsprocesser på arbejdspladsen mere simple. Du får inspiration til, hvordan du som leder kan skabe autentiske og bæredygtige forandringsprocesser i din organisation ved at bruge flere visuelle metoder. Find arrangementet og tilmeld dig her.

Bliv bevidst om dine forhandlinger

Den 4. September byder på et morgenmøde om forhandling. For som leder forhandler du mere eller mindre bevidst hele tiden, hver gang du gerne vil have andre til at gøre eller undlade at gøre noget. Bliv mere bevidst om dine forhandlinger, så du får taget de mest konstruktive skridt til at påvirke de forskellige forløb til din fordel. Find arrangementet og tilmeld dig her.

Brug den motiverende samtale

Den 16. September kan du komme til morgenmøde om værdien i den motiverende samtale, som er en samtaleteknik hentet fra social- og sundhedssektoren. Her kan du lære, hvordan du som leder kan få gavn af metoden til at motivere og støtte dine medarbejdere. Find arrangementet og tilmeld dig her.

Lederskab i konflikter

Den 1. oktober venter endnu et morgenmøde for ledere. Denne gang om lederskab i konflikter. OBS: Der er p.t. venteliste, som du kan tilmelde dig her. Arrangementet afholdes også i København - tilmeld dig her

Morgenmøderne er en del af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder' arrangeret af Forbundet Kultur og Information og en række andre organisationer. Find arrangementet og tilmeld dig her.