Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold
22. marts 2021

3 grunde til, at du som leder skal med til Fagligt Landsmøde Online 2021

Fremtidens kompetencer er temaet for Fagligt Landsmøde, der i år afvikles online. Her får du blandt andet inspiration til, hvilke kompetencer du skal kigge efter hos fremtidige medarbejdere.

Du kan blandt andet møde digital medieekspert Camilla Mehlsen, direktør for KØN, Julie Rokkjær Birch og lektor Henrik Jochumsen

Vi tilføjer løbende nye oplægsholdere, så hold øje med programmet. Men her kommer 3 grunde til, at du skal tilmelde dig allerede nu.

1. Hvordan bevarer folkebiblioteket sin status som væsentlig kulturinstitution?

Henrik Jochumsen, Lektor ved Institut for Kommunikation på KU, vil diskutere en række kompetencer, der er helt nødvendige for, at folkebiblioteket kan fastholde og udvikle sin position som en af vores væsentligste kulturinstitutioner. Øget fokus på brugerinddragelse, partnerskaber og dialogorienterede formidlingsaktiviteter betyder at relationelle, innovative og performative kompetencer får afgørende betydning for fremtidens folkebibliotek, mener han.

2. Få inspiration til kulturformidling, der vil noget

Julie Rokkjær Birch, direktør for KØN - Museum for kønnenes kulturhistorie, vil blandt andet komme ind på strategier for kulturformidlingen og gode greb og værktøjer, hvordan man kan værdifastsætte kulturen, og hvilke kompetencer hun tænker, der vil være særlig efterspørgsel på.

2. Hvad skal du kigge efter, når du skal rekruttere i fremtiden?

Camilla Mehlsen, digital medieekspert og forfatter til flere bøger om digital dannelse og digitalisering, vil give et bud på 7 kompetencer, der er brug for på fremtidens arbejdsmarked. Og fremtidens vigtigste kompetencer er menneskelige, ikke teknologiske. Det, vi får brug for, er ifølge Mehlsen, kreative, velformulerede og refleksive mennesker, der kan forme den teknologiske udvikling, så den understøtter det samfund, vi vil udvikle.

Fagligt Landsmøde 2021 bliver afholdt over tre dage:

  • Onsdag og torsdag den 21.-22. april 2021, begge dage fra kl. 15 til kl. 17.
  • Fredag den 23. april 2021 fra kl. 10 til kl. 16.30.

Konferencen er åben for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information, og det er gratis at deltage.

Læs mere på kulturoginformation.dk/fremtidenskompetencer og tilmeld dig via vores kalender.