Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Nyheder om ledelse

 • 24. februar 2020 Fra kollega til leder

  Michael Svendsen er med sit nye job gået fra medarbejder til leder i samme afdeling på Det Kgl. Bibliotek. Han glæder sig over sit nye ansvar og er spændt på de udfordringer, der venter ham i lederrollen.

  Læs mere
 • 28. januar 2020 Tilmeld dig lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø

  Lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø skal klæde statslige ledere yderligere på til at varetage det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdspladser. Nu starter der hold op på ny i februar og marts.

  Læs mere
 • 22. november 2019 Nationalt udspil med plads til det lokale

  Nationale tiltag for bibliotekerne passer ikke altid lokalt. Det anerkender KL i deres udspil om fremtidens biblioteker, og det er helt centralt, mener Annette Wolgenhagen Godt, der er bibliotekschef ved Allerød Biblioteker.

  Læs mere
 • 25. oktober 2019 Ledernetværket skal skabe relationer på tværs

  På BF’s andet ledernetværksmøde var emnet ledelse og indflydelse. For Andrew Cranfield, leder af Tønders biblioteker og kulturinstitutioner, gav det inspiration og refleksion. Han håber, netværket også vil tiltrække flere, der arbejder med ledelse i bred forstand og lederaspiranter, så der kan skabes relationer på tværs.

  Læs mere
 • 24. oktober 2019 Spot på lederens vigtige rolle i samskabelse

  BF står sammen med KL og Danske Regioner bag en ny publikation fra Væksthus for Ledelse, som undersøger den offentlige chefs rolle og opgaver, når det kommer til samskabelse. Det er der bl.a. kommet en række konkrete råd til ledere ud af.

  Læs mere
 • 23. oktober 2019 Nyt Ledermentor-program starter op februar 2020

  Er du ny i lederjobbet, og har du brug for gode råd fra en mentor? Eller har du lyst til at dele ud af din ledererfaring? Så er der nu mulighed for at blive en del af BF's nye ledermentor-ordning.

  Læs mere
 • 01. oktober 2019 KL’s biblioteksudspil kan hjælpe til at synliggøre biblioteket

  Med KL’s udspil om fremtidens folkebiblioteker blåstemples bibliotekets status som langt mere end bogsamlinger og som relevant samarbejdspartner for kommunerne. Samtidig giver det en øget mulighed for at få sat biblioteket på dagsordenen kommunalt, og det er en central opgave som biblioteksleder, mener biblioteksleder ved Stevns Bibliotekerne May-Britt Diechmann.

  Læs mere
 • 21. juni 2019 Bibliotekschef: ”Vi står mere solidt i billedet som bibliotek”

  Esbjerg Kommune var i år vært for det Bibliotekspolitiske Topmøde den 11. og 12. april. Esbjerg Kommunes Biblioteker spillede en central rolle i planlægningen og afviklingen af mødet, og begivenheden har kastet flere gode ting af sig, fortæller bibliotekschef Annette Brøchner Lindgaard.

  Læs mere