Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Nyheder om ledelse

 • 26. juni 2020 Nye arrangementer for ledere på vej

  Sæt kryds i kalenderen allerede nu – en række webinarer og morgenmøder målrettet ledere er på vej i Aarhus, København og online.

  Læs mere
 • 08. juni 2020 Nyt LinkedIn-netværk for ledende medlemmer

  Forbundet Kultur og Information har oprettet en LinkedIn-side, hvor medlemmer med ledende funktioner eller interesse for ledelse kan mødes digitalt.

  Læs mere
 • 27. april 2020 Formandshilsen til lederne

  Nu står vi foran en delvis genåbning af vores samfund, og når bibliotekerne står foran genåbning, kommer der fortsat til at være stor fokus på sikkerheden – både borgernes og medarbejdernes. På folkebiblioteksområdet er vi i dialog med Danmarks Biblioteksforening og Bibliotekschefforeningen, og arbejder for at sikre at biblioteksområdet kommer med i forhandlingerne om genåbningens næste fase, skriver Tine Segel i en hilsen til forbundets ledermedlemmer.

  Læs mere
 • 24. februar 2020 Fra kollega til leder

  Michael Svendsen er med sit nye job gået fra medarbejder til leder i samme afdeling på Det Kgl. Bibliotek. Han glæder sig over sit nye ansvar og er spændt på de udfordringer, der venter ham i lederrollen.

  Læs mere
 • 28. januar 2020 Tilmeld dig lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø

  Lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø skal klæde statslige ledere yderligere på til at varetage det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdspladser. Nu starter der hold op på ny i februar og marts.

  Læs mere
 • 22. november 2019 Nationalt udspil med plads til det lokale

  Nationale tiltag for bibliotekerne passer ikke altid lokalt. Det anerkender KL i deres udspil om fremtidens biblioteker, og det er helt centralt, mener Annette Wolgenhagen Godt, der er bibliotekschef ved Allerød Biblioteker.

  Læs mere
 • 25. oktober 2019 Ledernetværket skal skabe relationer på tværs

  På BF’s andet ledernetværksmøde var emnet ledelse og indflydelse. For Andrew Cranfield, leder af Tønders biblioteker og kulturinstitutioner, gav det inspiration og refleksion. Han håber, netværket også vil tiltrække flere, der arbejder med ledelse i bred forstand og lederaspiranter, så der kan skabes relationer på tværs.

  Læs mere
 • 24. oktober 2019 Spot på lederens vigtige rolle i samskabelse

  BF står sammen med KL og Danske Regioner bag en ny publikation fra Væksthus for Ledelse, som undersøger den offentlige chefs rolle og opgaver, når det kommer til samskabelse. Det er der bl.a. kommet en række konkrete råd til ledere ud af.

  Læs mere