Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Nyheder om ledelse

 • 27. august 2020 Ledernetværket giver plads til drøftelser på tværs

  Bibliotekschef i Tønder og en af drivkræfterne bag KI's ledernetværk Andrew Cranfield fortæller om, hvordan ledernetværket giver plads til de faglige drøftelser.

  Læs mere
 • 03. august 2020 Lederuddannelse i psykisk arbejdsmiljø forebygger mistrivsel

  En evaluering af de to første hold på »Den frivillige lederuddannelse i psykisk arbejdsmiljø« i staten fremhæver de gevinster, der er at hente for ledere, der uddanner sig i at arbejde med psykisk arbejdsmiljø.

  Læs mere
 • 26. juni 2020 Nye arrangementer for ledere på vej

  Sæt kryds i kalenderen allerede nu – en række webinarer og morgenmøder målrettet ledere er på vej i Aarhus, København og online.

  Læs mere
 • 08. juni 2020 Nyt LinkedIn-netværk for ledende medlemmer

  Forbundet Kultur og Information har oprettet en LinkedIn-side, hvor medlemmer med ledende funktioner eller interesse for ledelse kan mødes digitalt.

  Læs mere
 • 27. april 2020 Formandshilsen til lederne

  Nu står vi foran en delvis genåbning af vores samfund, og når bibliotekerne står foran genåbning, kommer der fortsat til at være stor fokus på sikkerheden – både borgernes og medarbejdernes. På folkebiblioteksområdet er vi i dialog med Danmarks Biblioteksforening og Bibliotekschefforeningen, og arbejder for at sikre at biblioteksområdet kommer med i forhandlingerne om genåbningens næste fase, skriver Tine Segel i en hilsen til forbundets ledermedlemmer.

  Læs mere
 • 24. februar 2020 Fra kollega til leder

  Michael Svendsen er med sit nye job gået fra medarbejder til leder i samme afdeling på Det Kgl. Bibliotek. Han glæder sig over sit nye ansvar og er spændt på de udfordringer, der venter ham i lederrollen.

  Læs mere
 • 28. januar 2020 Tilmeld dig lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø

  Lederuddannelsen i psykisk arbejdsmiljø skal klæde statslige ledere yderligere på til at varetage det psykiske arbejdsmiljø på deres arbejdspladser. Nu starter der hold op på ny i februar og marts.

  Læs mere
 • 22. november 2019 Nationalt udspil med plads til det lokale

  Nationale tiltag for bibliotekerne passer ikke altid lokalt. Det anerkender KL i deres udspil om fremtidens biblioteker, og det er helt centralt, mener Annette Wolgenhagen Godt, der er bibliotekschef ved Allerød Biblioteker.

  Læs mere