Gå til sidens indhold

Forbundets ledernetværk

Bliv en del af Forbundet Kultur og Informations netværk for ledere og få faglig sparring og inspiration samt udvid dit netværk.

Arbejder du med ledelse, har du mulighed for at melde dig ind i Forbundet Kultur og Informations lederkollegium. Formålet er at få sparring og inspirationen fra andre medlemmer med en ledende rolle på deres arbejdsplads samt et bredt netværk.

Fra nuværende medlemmer af kollegiet er der blandt andet udtrykt ønske om at tale om de politiske debatter på biblioteksområdet, der kører på samfundsplan samt diskutere alt lige fra bibliotekslov til ledelsesstrukturer, ledelsesstrategier og rekruttering af nye ledere. 

Forbundet Kultur og Informations definerer ledere bredt. I lederkollegiet kan der både optages biblioteksledere, afdelingsledere, teamledere, projektledere med videre, ligesom der kan være tale om faglig ledelse både med og uden personaleansvar.

Forbundet Kultur og Informations markerer sig som en organisation, der ønsker at understøtte ledere, så de kan opnå det bedst mulige arbejdsliv blandt andet via et stærkt netværk. Derudover kan kollegiet lave arrangementer understøttet af forbundet.

For mere info eller ønske om optagelse i kollegiet kontakt sekretariatschef Torben Jensen:

Email: toj@kulturoginformation.dk
Telefon: 38 38 06 25
Mobil: 30 29 40 32

Tilmeld dig forbundets nyhedsbrev om ledelse

Find forbundets netværk på ledere på LinkedIn