Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold

Privat virksomhed

Mængderne af information og viden stiger eksplosivt. Hvem sikrer jer og jeres kunder en systematisk, intelligent og sikker struktur, så vigtige detaljer ikke går tabt?

Det gør fx en document manager, community manager, ESDH konsulent, bibliotekar, records manager, videnspecialist, QA-manager eller informationsarkitekt.

Kald dem, hvad I vil - det vigtigste er at de besidder nogle af vidensamfundets mest efterspurgte kompetencer. Omdrejningspunktet er at skabe værdi gennem en struktureret og intelligent tilgang til viden og information.

Kort sagt: Kan lederne, medarbejderne eller kunderne finde den information, de skal bruge, når de skal bruge den?

Her skaber bibliotekarer værdi allerede
Det private arbejdsmarked for bibliotekarer og cand.scient.bibl.'er vokser støt. På advokatkontorer, i ingeniørfirmaer, i medicinalbranchen og i it-virksomheder skaber bibliotekarer og cand.scient.bibl.'er allerede værdi i deres daglige arbejde. Funktionerne varierer fra de klassiske biblioteksopgaver som vedligeholdelse og udvikling af en fysisk og digital materialesamling samt informationssøgning og vidensformidling til nye områder.

Om det er i en intern videnafdeling eller i mødet med kunderne, er fokus for vores medlemmer rettet mod at skabe og vedligeholde en intelligent og systematisk struktur i mængden af viden og information.