Gå til sidens indhold

Overvejer du at blive leder?

Forbundet Kultur og Information vil gerne bidrage til, at flere af vores medlemmer får øjnene op for ledelsesvejen. Forbundets seneste medlemsundersøgelse viste nemlig, at flertallet af vores medlemmer ikke overvejer et jobskifte og ikke søger lederstillinger.

5 ledere, der er gået hver deres vej til lederjobbet. Fotos: Simon Klein-Knudsen


Forbundet Kultur og Information vil med pjecen ’Lyst til ledelse – er det noget for dig?’ inspirere medlemmerne til at overveje at gå ledelsesvejen.

Vi ser det som en styrke, at vores medlemmers stærke faglighed kombineres med ledelseskompetencer, så endnu flere kan være med til at gøre en forskel inden for de faglige områder, hvor vores medlemmer hver dag bidrager. Læs mere om hvad forbundet mener om ledelse.

I pjecen har vi samlet en række eksempler på medlemmer, der er gået ledervejen, med råd om, hvordan man griber det an, og hvad der motiverede dem til at blive leder. Derudover giver erhvervspsykolog Marianne Løwe sit bud på, hvordan man afklarer om ledelse er noget for én, og hvordan man går fra at være fagspecialist til leder.

Download pjecen "Lyst til ledelse" her.