Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Karriererådgivning

Kører din karriere på skinner, eller kunne den bruge et eftersyn? Forbundet Kultur og Informations karriererådgivere hjælper dig med råd og sparring og gøre dig mere bevidst om dine muligheder og kompetencer.

Har du brug for professionel sparring om karriere, jobsøgning, kompetencer eller efteruddannelse, kan du kontakte forbundets karriererådgivning, for eksempel ved at booke en personlig karrieresamtale.

Se karriererådgiver Ricki Nielsen fortælle om karriererådgivningen i Forbundet Kultur og Information.

 

Book en karrieresamtale

Til karrieresamtalen er det dig, der sætter dagsordenen. Udgangspunktet er, at du selv har ressourcerne og selv kan træffe de bedste beslutninger. Ved at stille de rigtige spørgsmål kan vi hjælpe dig med at sætte ord på dine styrker og svagheder og opdage dine muligheder, så du selv finder den rigtige vej for dig. 

Du får ideer til at identificere, arbejde med og bringe dine ressourcer i spil og styrke til at handle efter dine egne mål.

Samtalen foregår oftest i Akademikerhuset på Frederiksberg (se lokaleinfo på skærmen i receptionen), på telefon eller online. Hvis du ønsker mødet online eller via telefon, så skal du bare gøre os opmærksomme på det, når du booker din samtale. Vi sætter som udgangspunkt en time af til en karrieresamtale. Samtalerne varetages af karrierekonsulent Ricki Nielsen.

Vil du tale om jobsøgning anbefaler vi kurset ‘Revolutioner din Jobsøgning’ med Ricki Nielsen, som medlemmerne giver fantastisk tilbagemeldinger på. Find kurserne her.

Hvis du har spørgsmål til bookingen eller samtalerne, kan du kontakte os på kontakt@kulturoginformation.dk eller Ricki på Ricki@Nielsen.dk.

Book en tid med Ricki via dette link: