Gå til sidens indhold

Book en karrieresamtale

Kører din karriere på skinner, eller kunne den bruge et eftersyn? Vores karriererådgivere kan hjælpe dig med råd og sparring og gøre dig mere bevidst om dine muligheder og kompetencer.

Karriererådgivning
job i det private folder

Inspiration til nye karriereveje

Bliv klogere på de arbejdsopgaver, som medlemmerne af KI løser i den private sektor - og få deres råd til hvordan du selv får jobbet.

Karriereveje

Få hjælp til ansøgning og CV Brug vores karriererådgivere under jobsøgningen lÆS MERE

Stærk IT-profil/bibliotekar til Ballerup Bibliotekerne

Ansøgningsfrist 11. august: Ballerup bibliotek søger en ny kollega med en stærk IT-profil og lyst til at være med til at styrke og videreudvikle bibliotekernes position som nogle af kommunens mest benyttede kulturinstitutioner.

Læs mere

Akademisk medarbejder til Fredericia Bibliotek

Ansøgningsfrist 19. august: Fredericia bibliotek søger en medarbejder, der skal være med til at styrke og udvikle vores arbejde med børns sprog og læselyst.

Læs mere

AssensBibliotekerne søger en børnebibliotekar, der brænder for at skabe læselyst både fysisk og digitalt

Ansøgningsfrist 2. september: Vil du være med til at skabe større læselyst hos børn og unge i Assens kommune? Kan du både selvstændigt og sammen med andre stå for udvikling af indsatser for børn og unge i alderen 0 til 16 år, med særligt fokus på den yngste målgruppe, fra idé til udførelse? Så er det måske dig, vi søger.

Læs mere

NY MAIL, ADRESSE ELLER JOBSTATUS? Husk at give KI besked Min side

Kender du dine kompetencer?

Bliv skarp på dine mange evner som medlem af Forbundet Kultur og Information ved at klikke dig rundt i vores kompetencemodel. Den giver dig inspiration til en mere aktiv udvikling af din fremtidige karrierevej. 

Kompetencemodellen

Meld dig ind Bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

Tips til jobsøgningen

Få Forbundet Kultur og Informations karriererådgiver Ricki Nielsens bedste tips til, hvad du skal fokusere på, og hvilke værktøjer og strategier, der bedst hjælper dig.

Læs mere

Kunne ledelse være noget for dig?

Få inspiration, råd og sparring om vejen til ledelse. Læs bl.a. hvad en erhvervspsykolog mener, du bør overveje, inden du tager springet, og få fem medlemmers svar på, hvorfor de valgte at blive ledere.

Overvejer du at blive leder?