Gå til sidens indhold

Praktisk om urafstemningen

Urafstemningen om fusion foregår elektronisk. Den starter mandag den 13. marts 2023 og slutter torsdag den 23. marts 2023 kl. 12.00.

Du modtager et elektronisk valgkort via mail:
Når valget åbnes mandag den 13. marts 2023, udsender Assembly Voting, som afvikler urafstemningen, et elektronisk afstemningskort med en personlig valgkode til alle stemmeberettigede medlemmer af Forbundet Kultur og Information. Det elektroniske afstemningskort sendes til dig på den email-adresse, der var registreret i Forbundet Kultur og Informations medlemssystem den 28. februar 2023.

Hvis du ikke har modtaget dit elektroniske afstemningskort:
Har du ikke har registreret en email-adresse hos Forbundet Kultur og Information - eller hvis mailadressen ikke er korrekt eller ikke længere er gældende - vil du ikke modtage et elektronisk afstemningskort.

Alle aktive medlemmer samt studentermedlemmer (jf. vedtægternes §3, stk. 5) er stemmeberettigede.

Hvis du har tekniske problemer:
Hvis du har tekniske problemer i forbindelse med afstemningen, kan du gennem hele valgperioden kontakte Assembly Voting, som afvikler den elektroniske afstemning, på valgsupport+KI@assemblyvoting.com. Mails besvares på hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Det gælder f.eks., hvis du mangler din valgkode eller har problemer med at afgive din stemme.

Hvad kan du stemme?
Til urafstemningen kan du enten stemme Ja eller Nej til forslaget. Det er ikke muligt at stemme blankt til urafstemningen. 

Har du andre spørgsmål:
Har du andre spørgsmål i forbindelse med urafstemningen, kan du kontakte Forbundet Kultur og Informations sekretariat på tlf. 38 88 22 33 eller på e-mail kontakt@kulturoginformation.dk.

Resultatet af afstemningen:
Resultatet af urafstemningen vil blive offentliggjort her på kulturoginformation.dk kort tid efter, afstemningen er afsluttet torsdag den 23. marts 2023.