Gå til sidens indhold

Mød Privatgruppens nye bestyrelse

Lørdag den 4. februar afholdt Privatgruppen generalforsamling. Bestyrelsen blev genvalgt og vil arbejde for, at fusionen mellem DM og KI gennemføres, samt at viden om KI’ernes faglighed videreføres til den fælles organisation.

Privatgruppens nyvalgte bestyrelse. Fra venstre ses Pernille Helene Kjeldsen (Maersk Broker K/S), Minna Ebbesen (Bloom ApS), Anders Nørgaard Didriksen (Ferring Pharmaceuticals A/S) og Alia Tornak (Ørsted A/S).

Lørdag den 4. marts afholdt Privatgruppen generalforsamling. På mødet fyldte fusionsplanerne mellem KI og DM i drøftelserne, og bestyrelsen understregede, at den arbejder for et ja til fusionen, som den ser giver medlemmerne fordele og nye tilbud. 

Bestyrelsen ved formand Anders Nørgaard Didriksen, Minna Ebbesen og Alia Tornak genopstillede, men understregede i forbindelse med valget, at den træde tilbage, hvis ikke medlemmerne stemmer ja til den kommende fusion. Bliver det et ja, vil bestyrelsen arbejde for at sikre, at så meget viden om KI'erne og det private arbejdsmarked bringes videre over i en ny fælles organisation.

Alle tre bestyrelsesmedlemmer blev genvalgt, og desuden blev Pernille Helene Kjeldsen også valgt ind i bestyrelsen.