Gå til sidens indhold

Medlemstilbud: Bograbat til KI-medlemmer

Som KI-medlem får du 30 % i rabat på bogen "Sådan finder du videnskabelig litteratur".

KI medlemmer får rabat, når de køber ny grundbog om at søge efter litteratur

Som medlem af KI kan du få 30 % rabat på bogen Sådan finder du videnskabelig litteratur: Databaser og informationssøgning, skrevet af Jeppe Nicolaisen, lektor, ph.d. ved Institut for Kommunikation på Københavns Universitet.

Når du læser bogen, får du indblik i de forskellige videnskabelige dokumenttyper, og de databaser, du bruger til at søge dem, samt strukturen og indholdet af disse databaser. Du får også indblik i de forskellige metoder til søgning såsom kombinatoriske søgninger, registersøgning til søgning efter kendt dokument, emnesøgning samt reference- og citationssøgning. Endelig lærer du i bogen, hvordan du evaluerer og analyserer resultatet af søgeprocessen.

Bogen skal ses som en grundbog i at søge efter litteratur og henvender sig til studerende på en videregående uddannelse eller professionelle som søger videnskabelig litteratur som et led i deres arbejde.

Tilmeld dig også webinaret "Sådan finder du videnskabelig litteratur: Databaser og informationssøgning" med Jeppe Nicolaisen den 25. maj 2023 (gratis at deltage for KI-medlemmer).