Gå til sidens indhold

Hvad er vigtigt i dit arbejdsliv?

Giv din mening til kende i KI's medlemsundersøgelse om dit arbejdsliv. Vi har den 15. marts nået en besvarelsesprocent på 35 %. Undersøgelsen lukker fredag den 17. marts kl. 12.00, så hvis du vil have indflydelse på KI's overenskomstkrav til OK24, kan du stadig nå at besvare undersøgelsen.

Hvad er vigtigt for dig? Hjælp os med at besvare medlemsundersøgelse om OK24. Arkivfoto Unsplash

Overenskomstforhandlingerne på det offentlige område i 2024 er lige om hjørnet. Derfor gennemfører forbundet fra den 27. februar til den 17. marts 2023 en medlemsdebat og en medlemsundersøgelse om krav til OK24 blandt alle KI’s offentligt ansatte medlemmer.

Er du offentligt ansat, og har du ikke modtaget en mail fra KI med et link til et temaoplæg om OK24 og et unikt link til en medlemsundersøgelse om OK24, så tjek dit spamfilter eller skriv til forbundet.

Din mening er vigtig

For at KI kan forberede OK24 så godt som overhovedet muligt, er det vigtigt, at vi får mange input fra vores medlemmer.

Derfor håber vi, at du tager en grundig snak med dine kolleger og din TR om, hvad der er vigtigst for jer ved OK24, og at du besvarer vores medlemsundersøgelse. Undersøgelsen afsluttes den 17. marts klokken 15.00.  

KI’s hovedbestyrelse vil på baggrund af medlemsdebatten og medlemsundersøgelsen udforme og prioritere KI’s krav til de offentlige overenskomstforhandlinger ved OK24. 

Vi har aktuelt en svarprocent på 36% på vores medlemsundersøgelse om OK24. Derfor vil vi meget gerne høre fra flere medlemmer.