Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold
31. august 2021

Nyt kursus: Styrk dine relationer til biblioteksbrugerne

På et nyt kursus bliver der arbejdet med den faglige værktøjskasse, der kan styrke dialogen og relationen mellem bruger og bibliotek. Tilmeldingsfristen til de første to hold er den 19. september.

Når man som biblioteksmedarbejder har rollen som ekspert, formidler, facilitator og koordinatorer, stiller det store krav til den enkeltes faglighed. Det sætter et nyudviklet online kursusforløb fokus på, når der bliver arbejdet med den faglige værktøjskasse, der kan styrke dialogen og relationen mellem bruger og bibliotek.  Det er gratis at deltage i kursusforløbet, som er åbent for alle ansatte på folkebibliotekerne.

Nye værktøjer og ændret adfærd

Brugerne oplever folkebiblioteket som en relevant og moderne vært for de mange kulturelle aktiviteter, som finder sted. Derfor lægges der på modulet op til, at deltagerne arbejder konkret og lokalt med initiativer på de enkelte biblioteker mellem modulerne, så man kan lære af hinandens succeser og fejl.

Kursusforløbet er finansieret af midler fra Stipendiefonden, som nu er nedlagt, og hvor bestyrelsen har været sammensat af Slots- og Kulturstyrelsen, Danmarks Biblioteksforening, Institut for Kommunikation under Københavns Universitet samt Forbundet Kultur og Information. Kursusforløbet afvikles på vegne af fonden af Forbundet Kultur og Information i samarbejde med IBC.

Læs mere og tilmeld dig her