Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Ny publikation: job i det private

Få inspiration til jobsøgning og karriereveje i vores nye folder ’Job i det private? – Virksomhederne har brug for dine kompetencer’.

Læs om fem medlemmers karriereveje og få råd til jobsøgning i den private sektor

Det private arbejdsmarked har brug for de kompetencer, forbundets medlemmer har. Derfor har vi udarbejdet publikationen ’Job i det private? – Virksomhederne har brug for dine kompetencer’.

I folderen får du viden om hvilke jobmuligheder, der er i den private sektor, herunder et overblik over arbejdsopgaver, brancher og typiske jobtitler hos privatansatte medlemmer. Du kan også læse personlige fortællinger om fire privatansatte medlemmers vej til jobbet og de kompetencer, de bringer i spil på deres arbejdspladser, såvel som en studerendes perspektiv på job i det private.

Du har muligheder – uanset om du er nyuddannet eller erfaren


- Virksomhedernes behov for at have styr på data, anvende data, vedligeholde metadata, understøtte it-sikkerheden, sikre overholdelse af GDPR, håndtere kritisk information og sætte strøm til processer vil kun blive større fremadrettet. Så uanset om du er nyuddannet eller har en lang karriere bag dig, så er der gode karrieremuligheder i den private sektor, udtaler formand Tine Segel i forordet.

Råd til til jobsøgningen


Som ved al anden jobsøgning, er det vigtigt i en ansøgning at tale ind i virksomhedens behov og skrive en målrettet ansøgning til dem. I folderen finder du karriererådgiverens 8 råd til dig der overvejer et job i det private. Du kan også altid få konkret feedback på CV og ansøgning og hjælp hos karriererådgiveren til at formidle dine kompetencer, så de giver mening for arbejdsgiver i en privat virksomhed. 

Lander du et job i den private sektor, så husk at bruge vores juridiske rådgivning, så du får styr på dit lønkrav og får læst din kontrakt igennem.

Et stort tak til medlemmerne der stillede op til interview og deltog i undersøgelsen om privatansatte.

God læselyst!

Få inspiration til jobsøgning i den private sektor