Gå til sidens indhold
11. oktober 2021 Af Forbundet Kultur og Information

Lønundersøgelsen for 2021 er i gang

Forbundet gennemfører igen i år lønundersøgelser på både det offentlige og private område.

Hvis du besvarer den udsendte mailinvitation indenfor den angivne frist, deltager du automatisk i konkurrencen om i alt 8 gavekort med en værdi af 1.000 kroner til gavekortet.dk.

Lønundersøgelsen udsendes i en mail til dig, og hvis du ikke allerede har svaret, kan du nå det endnu. Har du ikke modtaget en mail vedrørende undersøgelsen, så tjek gerne dit spamfilter.

Forbundet Kultur og Information (KI) opfordrer alle til at svare på de udsendte mailinvitationer. Lønstatistikken er et vigtigt redskab til at opnå den rigtige løn – både for det enkelte medlem, for KI's lønrådgivning og for forbundets tillidsrepræsentanter.

Reagerer du ikke på mailinvitationen, vil du modtage et par opfølgningsmails. En høj svarprocent er en stor fordel ved lønforhandlinger, særligt når det gælder stillingskategorier med relativt få personer.

Hvis du besvarer den udsendte mailinvitation inden for fristen, deltager du automatisk i konkurrencen om i alt 8 gavekort med en værdi af 1.000 kroner til gavekortet.dk.

Undersøgelsen tager kun ganske kort tid at besvare, når du har din lønseddel ved hånden eller fremme på skærmen.

Hvis du ikke har modtaget en mail om undersøgelsen eller har spørgsmål, kan du skrive til os på kontakt@kulturoginformation.dk.