Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Hvem har du lyst til at mødes med i netværkspauserne?

På Fagligt Landsmøde Online 2021 kan du via konferenceplatformen blive matchet og derefter netværke 1-til-1 med medlemmer, der deler dine specifikke interesser.

På årets faglige landsmøde kan du mødes online 1-til-1 med andre medlemmer, der matcher dine faglige interesser

- Et online fagligt landsmøde? Altså 8-10 timer foran skærmen i Teams, hvor jeg sidder og hører på nogle eksperter? Nej tak, det har jeg rigeligt af på en normal arbejdsdag…

Sådan tænker du måske om et online landsmøde. Heldigvis byder Fagligt Landsmøde Online 2021 på mere og andet end faglige oplæg, hvor du skal lytte – og i øvrigt slipper du for Teams!

I programmet er nemlig fastlagt tidspunkter til både 1-til-1 netværk og faglige gruppediskussioner i breakout rooms, hvor du selv kan være en aktiv deltager sammen med en ligesindet eller i en mindre gruppe.

Forbundets arrangementsansvarlige, Niels Bergmann, er spændt på, hvordan denne del af landsmødet vil forløbe: 

- Eventplatformen, Brella, har en matchmaking-algoritme, som giver dig en unik mulighed for at identificere andre deltagere, du vil have glæde af at møde og netværke med. Du kommer til at kunne booke 1-til-1 møder a la ”mødet ved kaffemaskinen” eller ”mødet i pausen”, som du kender det fra en fysisk konference, men her er det i højere grad styret af de input, du giver om dine interesser, fremfor at være tilfældige møder, fortæller han.

Fremtidens kompetencer er temaet for årets landsmøde, og det faglige program byder blandt andet på oplægget ”Fremtidens arbejdsmarked – hvad skal vi lave, når robotterne laver det hele?” ved Philipp Schöder, professor i økonomi ved Aarhus Universitet, som vil dykke ned i, hvilke konsekvenser den teknologiske udvikling har for arbejdsmarkedet.  Se resten af det foreløbige program.

Fagligt Landsmøde bliver afholdt over tre dage:

  • Onsdag og torsdag den 21.-22. april 2021, begge dage fra kl. 15 til kl. 17.
  • Fredag den 23. april 2021 fra kl. 10 til kl. 16.30.

Konferencen er åben for alle medlemmer af Forbundet Kultur og Information, og det er gratis at deltage.

Læs mere på kulturoginformation.dk/fremtidenskompetencer og tilmeld dig via vores kalender