Gå til sidens indhold
27. oktober 2021 Af Forbundet

Hold rotterne ude af huset

Nu kan KI-medlemmer få installeret en rottespærre uden beregning. Tryg og medlemsbutikken, som KI er medejer af, har sammen besluttet at tilbyde alle medlemmer med husforsikring en rottespærre. Det gør vi, fordi vi ønsker at forebygge skader – til fordel for vores kollektive forsikringsordning, og samtidig give medlemmerne en tryggere hverdag.

Brug medlemstilbuddet og få en spærre, så rotterne ikke kan komme ind og lave ravage i dine rør

Hvad er en rottespærre?

Rotteproblemer stammer oftest fra kloakken. Når rotterne trænger ind i dit hus, kan de være årsag til ubehagelige lugtgener og skader på blandt andet rør og stikledninger.

En rottespærre består af to klapper, der placeres i kloakledningen i brønden. Klapperne åbnes kun én vej. På den måde kan vandet komme ud, og rotterne kan ikke komme ind. 

Bestil en rottespærre

Bestil din rottespærre inkl. installation uden beregning.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til vores samarbejdspartner, KloakTek, på 51 33 70 72.

Ved installation af rottespærren

  • Dækslet til brønden skal være synligt og frit tilgængeligt ved installeringen
  • Det er en forudsætning for installationen, at kloakfirmaet kan montere rottespærren direkte i kloakledningen, og der ikke skal laves modifikationer på selve afløbet inden montering.

Rottespærren har en værdi af 2.795 kr. inkl. moms og installation, og der gives desuden første års service uden beregning til medlemmerne i KI. Tilbuddet gælder, så længe lager haves.