Gå til sidens indhold

Deltag i årets landsmøde – selvom det er i arbejdstiden

Årets landsmøde er i høj grad kompetencegivende for både dig og din arbejdsplads. Derfor appellerer forbundet til, at jeres arbejdsgiver giver jer mulighed for at deltage i arbejdstiden.

Vi håber, at du får mulighed for at deltage i arbejdstiden til årets landsmøde, da indholdet er kompetencegivende for både dig og din arbejdsplads

Fagligt Landsmøde Online 2021 nærmer sig. I år bliver det afholdt online fra den 21.-23. april; onsdag og torsdag i tidsrummet fra kl.15.00-17.00 og fredag fra kl 10.00-16.30.

Normalt ligger landsmødet i weekenderne, og derfor har I ikke før skulle deltage inden for almindelig arbejdstid. Men da intet er som det plejer i år, håber vi, at I med årets program får mulighed for at deltage i arbejdstiden, da indholdet i høj grad er kompetencegivende for både for jer og jeres arbejdsplads.

I bidrager til arbejdspladsens udvikling

’Fremtidens kompetencer’ er temaet for årets landsmøde, og I vil blive tanket op med nye perspektiver på, hvilke kompetencer I, jeres kollegaer og chef skal være opmærksomme på at tilegne jer for at følge med den generelle udvikling på arbejdsmarkedet. Ved at deltage vil I kunne bidrage til arbejdspladsens udvikling.

Programmet

Landsmødet byder på et alsidigt program. Fra et oplæg ved lektor Henrik Jochumsen om kompetencer i fremtidens biblioteker til et oplæg om kulturformidling ved direktør for KØN – museum for kønnenes kulturhistorie Julie Rokkjær Birch til professor i økonomi Phillipp Schröders oplæg om, hvad vi skal lave på fremtidens arbejdsmarked, når robotterne skal lave det hele. Se hele programmet her.

Læs mere: kulturoginformation.dk/fremtidenskompetencer og tilmeld jer via vores kalender.

Vi håber, at I vil dele budskabet med jeres kolleger.