Gå til sidens indhold

Anerkendelse til medlemmerne

I et svar fra uddannelses- og forskningsminister Jesper Petersen til formand Tine Segel understreger ministeren, at han har bemærket medlemmernes rolle inden for uddannelses- og forskningsområdet.

I forbindelse med udnævnelsen af Jesper Petersen til uddannelses- og forskningsminister i august 2021 sendte formand Tine Segel et lykønskningsbrev, hvor hun også pegede på de områder inden for medlemmernes område, som ministeren burde være særlig opmærksom på. Det brev har nu fået Jesper Petersen til at svare, og i svaret fremhæver han særligt medlemmernes arbejde inden for uddannelses- og forskningsområdet, som de »fortjener anerkendelse for«.  

Ministeren skriver blandt andet:

»Digitalisering spiller en stor rolle for både uddannelses- og forskningssektoren og resten af vores samfund. Derfor er bl.a. digital dannelse og sund datahåndteringspraksis, som jeres medlemmer arbejder med, vigtige områder. Endvidere var den hurtige omstilling til digitale kommunikationsformater en af hovedårsagerne til, at uddannelses- og forskningsinstitutionerne og de studerende formåede at håndtere COVID-19, så godt som de gjorde. Jeg forestiller mig, at mange af jeres medlemmer har medvirket til at understøtte denne omstilling«.

Tine Segel er glad for, at medlemmernes indsats anerkendes.

- Det er positivt, at ministeren har bemærket, at netop de ansatte på uddannelses- og forskningsinstitutionerne var virkelig dygtige til at omstille sig og understøtte de studerende og de ansatte under coronanedlukningen. Det er et godt udgangspunkt for en eventuel kommende dialog, siger hun.