Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Stadig mulighed for at blive en del af Records Management Netværket

Records Management gennemgår i disse år en hurtig faglig og teknologisk udvikling og anses i stigende grad for at være en vigtig kompetence i forbindelse med it, informationssikkerhed, GDPR, compliance, data management, kvalitetssikring med mere. Derfor tilbyder KI igen mulighed for at blive en del af vores Records Management Netværk, hvor et nyt netværksforløb lige er startet.

Som Records Manager står man ofte alene med sine synspunkter og faglighed. Det kræver, at man er klædt ordenligt på fagligt for at kunne få sat Records Management på dagsorden.

Netværket er et fortroligt rum med plads til sparring, videndeling og faglige drøftelser, kompetent styret af Tine Weirsøe fra Scandinavian Information Audit. Den nye gruppe er netop startet op og har på sit kickoff-møde den 16. september 2020 fundet frem til de emner og temaer, som skal på programmet på de kommende fem netværksmøder frem til april 2021.


På næste netværksmøde er overskriften Records and Information Management Core Competencies med fokus på roller og opgaver som Records Manager. Mens vi på kommende møder tager fat på emner som Change Management, GPDR og monitorering.


Netværket holder døren på klem for nye og flere medlemmer frem til det andet netværksmøde, som er torsdag den 22. oktober 2020. Har du lyst til at blive del af netværksgruppen, så kontakt arrangementsansvarlig i Forbundet Kultur og Information, Niels Bergmann på nb@kulturoginformation.dk senest den 20. oktober.

Læs mere om netværket. 

Læs Perspektivs interview med deltagere Records Management Netværket.