Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold
25. juni 2020 Af Anette Lerche

Ny forhandlingschef i Forbundet Kultur og Information

Forbundet Kultur og Informations forhandlingschef Bruno Pedersen går på pension den 30. juni efter godt 25 års ansættelse i forbundet. Ny forhandlingschef pr 1. juli bliver Anders Christian Grønbæk.

Forbundet Kultur og Information får ny forhandlingschef pr. 1. juli 2020. Arkivfoto

Efter godt 25 års ansættelse i forbundet går forhandlingschef i Forbundet Kultur og Information Bruno Pedersen på pension den 30. juni.

- Bruno Pedersen har som forhandlingschef været med til at sikre mange gode resultater for forbundets medlemmer, og som vellidt kollega vil han blive savnet i sekretariatet, siger sekretariatschef Torben Jensen.

 

Ny forhandlingschef

Som ny forhandlingschef er ansat Anders Christian Grønbæk, der tidligere blandt andet har været forhandlingschef og vicedirektør i Ergoterapeutforeningen og senest sekretariatschef i Hærens Konstabel Og Korporalforening.

Anders Christian Grønbæk er i perioden fra 1. maj til 30. juni tilknyttet forbundet som konsulent, og tiltræder stillingen som forhandlingschef pr. 1. juli 2020.

- Med Anders Christian Grønbæks ansættelse er jeg sikker på, at medlemmerne fortsat vil få en professionel rådgivning, og at organisationen er rustet til nuværende og fremtidige udfordringer, siger Torben Jensen.