Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold
03. september 2020 Af Anette Lerche

Fagligt Landsmøde udskydes til foråret 2021

Der var planlagt Fagligt Landsmøde i weekenden den 14.-15. november. Men en enig hovedbestyrelse besluttede på sit møde den 2. september at udskyde landsmødet til foråret 2021 på grund af Corona.

Fagligt Landsmøde i Nyborg i 2016. Arkivfoto Simon Klein Knudsen

På grund af Corona er arrangementer blevet aflyst over hele landet, og Corona har også påvirket Forbundet Kultur og Informations aktiviteter. Mange er blevet afholdt digitalt, men med en stor begivenhed som Fagligt Landsmøde, hvor det at møde fagfæller og pleje sit netværk er så stor en del af arrangementet, giver en digital udgave ikke samme værdi. Derfor besluttede hovedbestyrelsen på sit møde den 2. september at udskyde det faglige landsmøde til foråret 2021. Håber er, at situationen på det tidspunkt tillader afholdelsen af landsmødet.

Formand Tine Segel understregede, at hun så flere grunde til at udskyde landsmødet, blandt andet vejede risikoen for smittespredning tungt hos hende.

Næstformand Jette Fugl var enig.

- Jeg ønsker desuden ikke at afholde Fagligt Landsmøde i den nuværende situation, hvor vi ikke er sikre på, at alle kan deltage, sagde hun.

Nye datoer for Fagligt Landsmøde bliver 20-21. marts 2021.