Tilmeld dig

Forbundet Kultur og Informations generalforsamling 2021

Gå til sidens indhold
14. marts 2020

Coronavirus: Følg myndighedernes anbefalinger

Fra fredag sendes mange offentligt ansatte hjem for at begrænse spredningen af Coronavirus. Desuden opfordrer Regeringen øvrige, der kan arbejde hjemmefra, til at gøre det. Følg anvisningerne fra din arbejdsgiver og de danske myndigheder, og kontakt forbundet, hvis du har brug for vejledning.

Coronavirus

For at begrænse smittespredningen af Coronavirus har den danske regering besluttet, at alle offentligt ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner, sendes hjem i foreløbig 14 dage fra fredag den 13. marts.

Desuden sendes elever og studerende på offentlige skoler og uddannelsesinstitutioner hjem. Det sagde statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde onsdag den 11. marts.

Alle offentligt ansatte, der sendes hjem, vil fortsat få udbetalt løn og skal derfor i så vidt muligt omfang arbejde hjemmefra. Regeringen lægger desuden op til, at også privatansatte arbejder hjemmefra.

Hvorvidt du som ansat kan varetage dine opgaver hjemmefra, skal du aftale med din arbejdsgiver.

Forbundet Kultur og Information opfordrer til, at alle medlemmer følger de retningslinjer, der kommer fra myndighederne og arbejdsgivere og er opmærksomme på, at de kan ændre sig løbende. Du kan følge med i myndighedernes anbefalinger og situationens udvikling her.

Forbundet vil også løbende opdatere hjemmesiden med relevant information. Har du spørgsmål kan du desuden kontakte forbundet på mail: kontakt@kulturoginformation.dk.   

Se forbundets tidligere nyheder om emnet her:

Tal med din arbejdsgiver om smittefare

Corona: Rettigheder på jobbet