Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Nyheder 2020

 • 07. april 2020 Gradvis genåbning omfatter ikke biblioteker

  Den gradvise genåbning af Danmark, der sættes i gang fra den 15. april omfatter ikke de fysiske biblioteker.

  Læs mere
 • 06. april 2020 ”Jeg lærer mindre af studierne under Corona”

  Det er svært at få det optimale ud af undervisningen, når man ikke mødes fysisk, mener studerende på Bibliotekskundskab og Videnskommunikation Bitten Johansen. Det giver problemer i forhold til eksamen.

  Læs mere
 • 02. april 2020 Sådan har Corona påvirket medlemmerne

  Generelt er langt de fleste udfordringer i forbindelse med Corona løst lokalt, konstaterer Forbundet Kultur og Informations konsulenter, der følger udviklingen tæt.

  Læs mere
 • 02. april 2020 Tvunget til at tænke digitalt

  Bibliotekar ved Odder Bibliotek - og en del af Biblioteksvagten - Gitte Buur Rasmussen arbejder på højtryk for at betjene borgerne digitalt. Det er hårdt at undvære den daglige kontakt med kolleger og borgere, men det er også en god øvelse at være tvunget til at tænke det digitale først, mener hun.

  Læs mere
 • 01. april 2020 Hilsen fra formanden: Mens vi venter på genåbningen

  Vi må ikke glemme, at der også i kulturlivet hentes kapital til vores liv og samfund – åndeligt såvel som økonomisk, skriver formand Tine Segel i en hilsen til medlemmerne.

  Læs mere
 • 01. april 2020 Fristen for OK21-krav udskydes til april

  Forbundet Kultur og Informations tillidsrepræsentanter diskuterede den 9. marts de forestående OK21-forhandlinger. Processen omkring input til OK21-krav forlænges nu på grund af Corona til 20. april.

  Læs mere
 • 27. marts 2020 Aftale om afvikling af frihed under coronakrisen på plads

  Parterne på det offentlige arbejdsmarked er blevet enige om de fælles retningslinjer, der gælder for de offentlige arbejdspladser i forbindelse med hjemsendelse af ansatte.

  Læs mere
 • 26. marts 2020 Brug KI’ernes kompetencer rigtigt

  KL og Forhandlingsfællesskabet har som følge af Coronavirus udarbejdet en fælleserklæring. Forbundet Kultur og Information har efterfølgende sendt et indspark til KL om medlemmernes kompetencer, og hvordan medlemmerne kan bidrage til den fleksible opgaveløsning i kommunerne.

  Læs mere