Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold
04. oktober 2019 Af Anette Lerche

Kom til konference om den grønne omstilling

Broen til fremtiden – en alliance på tværs af forskere, fagbevægelse og grønne organisationer – inviterer til årskonference den 24. oktober i Radiorådssalen i Gladsaxe fra klokken 9.00-15.00.

Broen til fremtiden vil på sin første årskonference den 24. oktober sætte fokus på, hvordan vi kan bidrage til at skabe en grøn og retfærdig omstilling i Danmark. Broen til fremtiden er en alliance på tværs af grønne organisationer, forskere og fagbevægelsen, herunder også BF, der arbejder for en grøn og retfærdig omstilling.

På årskonferencen den 24. oktober er der fokus på at udvikle ideer, handlingsplaner og aktiviteter, der kan skabe de forandringer, der er brug for – politisk, arbejdspladsmæssigt og personligt. Årskonference er opdelt i en traditionel konference om formiddagen, hvor der er fokus på, hvad en grøn og retfærdig omstilling egentlig betyder, og en række sektorrettede tema-workshops om eftermiddagen, hvor BF er medarrangør af en workshop om uddannelse og undervisning, hvor der i et af workshoppens tre hovedspor vil være fokus på oplysning, hvilket også vil være relevant for BF’s medlemmer.

Sigtet er at diskutere og konkretisere, hvordan og i hvilket regi man bedst kan arbejde videre med problemstillingerne, så en grøn og retfærdig omstilling kan virkeliggøres.

Se mere om programmet og tilmelding her.