Gå til sidens indhold
30. maj 2016

Spar penge hver dag med Forbrugsforeningens betalingskort

Som medlem af Bibliotekarforbundet kan du blive medlem af Forbrugsforeningen og optjene bonus på både små og store indkøb.

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Forbrugsforeningen dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu
Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - eller kr. 11,- om måneden, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

Bliv medlem af Forbrugsforeningen her