Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Nyheder

 • 14. januar 2021 Formandshilsen: Nyt år – nye erfaringer

  Formand Tine Segel gør status i starten af 2021 i denne hilsen til forbundets medlemmer.

  Læs mere
 • 14. januar 2021 Flere kommuner tager fælleserklæringen i brug

  Den fælleserklæring, som Forhandlingsfællesskabet og KL indgik i december 2020, bliver nu taget i brug i flere kommuner. Det betyder, at flere af forbundets medlemmer påtager sig andre opgaver end normalt i kommunerne. Eksempelvis i daginstitutioner.

  Læs mere
 • 13. januar 2021 OK21 forhandlingerne er i gang

  De generelle forhandlinger om nye overenskomster er i gang i hele den offentlige sektor. Parallelt er Forbundet Kultur og Informations egne OK21 forhandlinger i både stat og kommuner nu også i gang.

  Læs mere
 • 13. januar 2021 Penge på pensionsopsparingen trods corona

  På trods af, at coronakrisen påvirkede de finansielle markeder negativt i foråret 2020, fik du med en pensionsopsparing i PFA Plus et positivt afkast.

  Læs mere
 • 11. januar 2021 Ledigheden er høj, men stabil

  Trist rekord for ledigheden for alle akademikere. Ledighedsprocenten for forbundets medlemmer er steget lidt fra sidste år, både for nyuddannede og som samlet gruppe.

  Læs mere
 • 08. januar 2021 De statsansatte får en mindre lønnedgang 1. februar 2021

  De statsansatte kommer desværre til at opleve en mindre lønnedgang som følge af, at de privatansattes lønudvikling grundet coronakrisen har været markant lavere end forventet.

  Læs mere
 • 07. januar 2021 Kulturministeriet opdaterer Q&A om biblioteker

  De skærpede restriktioner – senest fra den 5. januar – ændrer ikke på, at bibliotekerne fortsat må holdes åbent for offentligheden med henblik på udlån og aflevering af bøger og andre materialer til forsknings– og undervisningsbrug. Samt at det fortsat er muligt at etablere afhentningsordninger, hvor borgere kan hente og aflevere bøger med et minimum af kontakt med andre borgere og personalet.

  Læs mere
 • 22. december 2020 Forbundet holder ferielukket

  Sekretariatet har lukket fra den 24. december til og med 3. januar 2021. Har du en hastesag, kan du stadig kontakte forbundet på mail.

  Læs mere