Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Nyheder

 • 01. april 2020 Hilsen fra formanden: Mens vi venter på genåbningen

  Vi må ikke glemme, at der også i kulturlivet hentes kapital til vores liv og samfund – åndeligt såvel som økonomisk, skriver formand Tine Segel i en hilsen til medlemmerne.

  Læs mere
 • 27. marts 2020 Aftale om afvikling af frihed under coronakrisen på plads

  Parterne på det offentlige arbejdsmarked er blevet enige om de fælles retningslinjer, der gælder for de offentlige arbejdspladser i forbindelse med hjemsendelse af ansatte.

  Læs mere
 • 26. marts 2020 Brug KI’ernes kompetencer rigtigt

  KL og Forhandlingsfællesskabet har som følge af Coronavirus udarbejdet en fælleserklæring. Forbundet Kultur og Information har efterfølgende sendt et indspark til KL om medlemmernes kompetencer, og hvordan medlemmerne kan bidrage til den fleksible opgaveløsning i kommunerne.

  Læs mere
 • 25. marts 2020 Vis, at bibliotekarerne stadig er her - digitalt

  Gør jer ekstra synlige. Der er brug for jer! Sådan lyder opfordringen fra formand Tine Segel til medlemmerne under Coronakrisen. Samtidig opfordrer Tine Segel elever og studerende til at bruge deres biblioteker flittigt - digitalt.

  Læs mere
 • 25. marts 2020 Skab et godt arbejdsmiljø derhjemme

  Langt de fleste medlemmer må i øjeblikket arbejde hjemmefra, og det giver udfordringer. Specialkonsulent i Forbundet Kultur og Information Lone Rosendal deler her ud af sine råd til at skabe et godt arbejdsmiljø i hjemmet.

  Læs mere
 • 24. marts 2020 Forhandlinger om afvikling af ferie under coronakrisen

  På pressemødet mandag den 23. marts sagde statsminister Mette Frederiksen, at den forlængede hjemsendelsesperiode på det offentlige arbejdsmarked skal "bruges til at få afviklet noget frihed, ligesom det er aftalt på dele af det private arbejdsmarked".

  Læs mere
 • 24. marts 2020 Biblioteksleder: Vi har overraskende travlt

  Jeppe Bjørn, der er bibliotekschef ved Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne og har ansvar for 52 medarbejdere, mærker med al tydelighed, hvordan Coronakrisen griber ind i hans arbejdsliv. Blandt andet med en aflysning af Faglitterær Festival.

  Læs mere
 • 24. marts 2020 Led dine medarbejdere på distancen

  Langt de fleste, der arbejder under Coronakrisen, er udfordrede af de nye vilkår. Det gælder også ledere, som har et ekstra ansvar for at skabe sammenhængskraft.

  Læs mere