Coronavirus

Find svar på dine spørgsmål om Coronavirus

Gå til sidens indhold

Tilmeld dig Generalforsamling 2018

Generalforsamlingen er åben for alle medlemmer af BF. Kontingent for oktober kvartal 2018 skal dog være betalt.

Tilmeldingsfristen til BF's generalforsamling med hotelovernatning samt forplejning udløb mandag den 1. oktober 2018.

Hvis du ikke nåede at tilmelde dig og gerne vil deltage med både overnatning samt forplejning, beder vi dig sende en email til Arrangementsafdelingen på arrangementer@bf.dk, hvor du beder om at blive tilmeldt BF's Generalforsamling. Her beder vi dig også svare på:

  • Vil du bestille hotelovernatning lørdag-søndag
  • Deltager du i festmiddagen lørdag den 10. november?
  • Er det 1. gang, du deltager i generalforsamlingen?
  • Giver du tilladelse til, at dit navn offentliggøres på deltagerlisten her på bf.dk

Så samler BF’s Arrangementsafdeling op på de sidste tilmeldinger, hvorefter du kan forvente at få svar i uge 42 eller uge 43.

Hvis du er tilmeldt senere end den 1. oktober 2018, kan du desværre ikke deltage i QVEST, den digitale spørgsmål- og svar-stafet, som kører fra 9. oktober 2018. Du kan dog uden problemer deltage i hele generalforsamlingen, også workshoppen "Se Frem : Fremtiden for Fag og Forbund" lørdag eftermiddag den 10. november 2018. Læs mere om workshoppen her.

Generalforsamlingen er  åben for alle medlemmer, som har betalt oktober kvartal 2018. Så du kan bare møde op og deltage i selve generalforsamlingen. Men er du ikke forhåndstilmeldt, vil der ikke være reserveret hverken hotelovernatning eller forplejning til dig.