Gå til sidens indhold

Meld dig ind Bliv en del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

07. februar 2023

Mød Privatgruppens nye bestyrelse

Lørdag den 4. februar afholdt Privatgruppen generalforsamling. Bestyrelsen blev genvalgt og vil arbejde for, at fusionen mellem DM og KI gennemføres, samt at viden om KI’ernes faglighed videreføres til den fælles organisation.

Læs mere
03. februar 2023

KI i pressen: Selvfølgelig skal biblioteket være normkritisk 

Berlingske bringer den 3. februar et debatindlæg af KI's formand Tine Segel. Debatindlægget er en reaktion på en artikel i Berlingske fra den 30. januar.

Læs mere
02. februar 2023

Over 130 har allerede tilmeldt sig den ekstraordinære generalforsamling

Lørdag den 4. marts afholder KI ekstraordinær generalforsamling om en fusion med DM. Mere end 130 KI'ere har allerede tilmeldt sig.

Læs mere

Læs forbundets ledere

Forbundet Kultur og Informations formand skriver hver måned en ny leder i fagmagasinet Perspektiv.

Formandens lederartikler
02. februar 2023

Må biblioteket være normkritisk?  

En artikel i Berlingske problematiserer en række interne kurser i centralbiblioteksregi under temaet Kultur for alle. Det er blandt andet ordlyden i kursusmaterialet, som avisen mener, viser, at en amerikansk, kritisk og mere politisk tilgang til bogsamlingen er rykket ind på danske biblioteker. Formand for Forbundet Kultur og Information er uenig.

Læs mere
24. januar 2023

Faggruppe: Vi gendannes efter en fusion

En fusion mellem KI og DM vil på den korte bane betyde, at faggrupperne skal opløses. Det er vemodigt, lyder det fra en faggruppe, der dog også ser fordele ved at blive et netværk i DM. Blandt andet vil netværket kunne vokse og nå flere medlemmer.

Læs mere
23. januar 2023

Festpladsen, Fjorden og Byen er flyttet ind på børnebiblioteket

Roskilde har fået nyt børnebibliotek, som skal få flere børn og deres forældre til at komme på biblioteket, blive læsere og fortsætte med at være biblioteksbrugere, siger leder for Børn og Familier Henriette Dybdal.

Læs mere