Gå til sidens indhold

Bliv klogere på pension PFA tilbyder webinarer om pension, efterløn og senøkonomi Bliv klogere på pension

21. marts 2023

KI i pressen: Når shitstormen har lagt sig

Når shitstormen har lagt sig, er det tid til eftertanke, skriver KI's formand Tine Segel den 21. marts i Berlingske. "Bibliotekerne har altid været stedet, hvor man rakte ud til det omkringliggende samfund og skabte den trygge ramme for debat og mødet mellem synspunkter. Det må vi ikke ændre på, blot fordi en shitstorm raser i ny og næ."

Læs mere
15. marts 2023

Hvad er vigtigt i dit arbejdsliv?

Giv din mening til kende i KI's medlemsundersøgelse om dit arbejdsliv. Vi har den 15. marts nået en besvarelsesprocent på 35 %. Undersøgelsen lukker fredag den 17. marts kl. 12.00, så hvis du vil have indflydelse på KI's overenskomstkrav til OK24, kan du stadig nå at besvare undersøgelsen.

Læs mere
15. marts 2023

Husk at stemme

Urafstemningen om en fusion mellem KI og DM er i gang. Afstemningen slutter den 23. marts klokken 12. Husk at stemme.

Læs mere

Meld dig ind Bliv del af et stærkt fagligt fællesskab Meld dig ind

18. december 2020

Kulturmedarbejdere melder sig frivilligt som podere

Københavns Kommune mangler podere til byens akutte testecentre og har bedt medarbejdere fra Kultur og Fritidsforvaltningen om hjælp. I alt har 24 medarbejdere meldt sig som frivillige podere.

Læs mere
16. december 2020

Relationer endnu vigtigere i krisetid

Hvordan bevarer man det gode arbejdsfællesskab under en krise? Og hvad kan du selv gøre for at bevare gejst for dine opgaver og kontakt til kollegerne? Find en masse konkrete råd på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Og test, om du husker det, der får dig til at trives.

Læs mere
09. december 2020

Kulturaftryk på finanslov 2021

Kulturministeriets ramme øges de næste tre år med næsten 1,3 milliarder. Og der afsættes 437 millioner kroner fra 2021 til 2024 til det, kulturminister Joy Mogensen kalder et massivt kulturløft.

Læs mere

Tilmeld dig Forbundet Kultur og Informations nyhedsbreve Og få informationer om arrangementer i din mailboks Nyhedsbreve